היי רותי

Hada Del Magia

New member
היי רותי

אני מאוד מתעניינת בכל הנושא של גלגול נשמות (קראתי את הספר מסע הנשמות והספר השני ההמשך שלו) והייתי נורא רוצה לדעת פרטים לגבי הגלגולים הקודמים שלי. אילו נתונים שלי את צריכה לדעת בשביל זה? תודה רבה מראש :)

רותי 11

New member
Hada Del Magia יקירה ../images/Emo140.gif

אני פשוט לא מאמינה כל מה שכתבתי נמחק ואני עכשיו כותבת את הכל מחדש. מזל שאני זוכרת. כמו שכתבתי אני רואה אותך גבר עומד ומחכה למישהי - אהובתך. אתם מאוד אוהבים אבל לא ממש מתאפשר לכם להיפגש לעיתים קרובות ולכם המפגשים שלכם הם מאוד קצרים וחטופים, בגלל כל מיני סיבות משפחתיות. בעקבות כך אתם מעדיפים לעזוב/לברוח מהעיר ולגור ביחד, אתם מצליחים לעשות את זה אתם משאירים מכתב אחריכם שאתם עוזבים כדי לחיות ביחד וזהו - התקופה היא התחחלת המאה הקודמת (המאה העשרים) אתם עולים על רכבת ונעלמים - את אכן מתחתנים מגדלים ילדים, אתם מאוד אוהבים אחד את השני אבל לאט לאט עם הזמן, הגעגועים למה שהשארתם מאחור מחלחלים בתוכחם, אתם חיים עם הרבה סימני שאלה גדולים, איך קיבלו את הבריחה שלכם? מה קורה היום עם המשפחות שלכם? והאם בכלל היה באמת צורך באקט הזה? האם יכול להיות שעם הזמן המשפחות היו מסכימות שתתחתנו וככה לא הייתם נאלצים לעזוב. זה רדף אתכם עד הסוף והעצב התחיל לשרור בזוגיות שלכם המזל שלכם שהייתה שם אהבה גדולה. זה מה שהחזיק אתכם ביחד. מבחינת המשפחות שלכם הם לא ידעו מה קורה איתכם לאן נעלמתם, הם נשארו עם עצב, חסרי אונים ובלי יכולת לדעת מה על בגורלכם. לכאן הבאת איתך את החשיבות של המשפחה המצומצמת והמורחבת, לכאן הבאת איתך את הקטע של לא לעשות דברים בצורה לא אחראית.

למעלה