היי רותי

היי רותי

ברכות על הפורום הנפלא
יש לי שאלה, לפני כמה זמן הייתי אצל מתקשרת והיא אמרה לי שהכאוס בשורר בחיי הוא מגילגולים קודמים ולא מעכשיו, אני נמצאת כרגע במצב שאין לי עבודה דירה ובן זוג, ורוב חיי אכן הרגשתי "תלושה" וחסרת כיוון ממשי, היא טוענת שזה לא מהגילגול הזה אלא מגילגולים קודמים, ושזה הולך להשתנות בגלגול הזה, האם זה נכון? מה את יכולה לספר לי על זה?

רותי 11

New member
שלום דנה - וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תודה לך על הברכות. כמעט כל מה שקורה לנו בחיים האלה מושפע מתקופות חיים אחרות שלנו. השיעורים התיקונים החוויות הבחירות שאנחנו עושים עוד לפני שאנחנו יורדים לכאן מושפעות מתופות חיים אחרות שלנו, לרוב זה מאסופה של תקופות. אנחנו היום נמצאים בתקופה לחוצה לסגירת מעגלים, ולכן רבים מאיתנו ירדו עם הרבה מעגלים לסגירה, כדי להספיק ומכאן נובע הקושי הרבה של רוב האנשים. אבל זה שאנחנו מושפעים מתקופות חיים אחרות שלנו, לא אומר שאנחנו לא צריכים לפתור את זה כאן - בשביל זה אנחנו פה. כדי לפתור את אותם דברים. התקווה היא באמת לפתור את זה בגלגול הנוכחי ולא למשוך את זה לגלגול אחר זאת הכוונה המקורית של הנשמה. אז נכון שיש קושי, אבל מתוך זה אנחנו צריכים לצמוח ורק ככה נתגבר על הקשיים האלה - אם נבין את השיעור המרכזי שלנו אנחנו בדרך אפילו נתגבר או שלא נצטרך להתמודד עם קשיים אחרים, או בכל אופן הם יהיו קלים יותר.

רותי 11

New member
שלום לך דנה

לגבי גלגולים אחרים אני צריכה לתקשר וכמו שאמרתי כאן למספר חברים אני אעשהאת זה במשך השבת הקרובה מקווה מאוד אם לא יהיו לי הפתעות.

רותי 11

New member
דנה היקרה ../images/Emo140.gif

אני רואה אותך זמרת. זמרת צעירה, אני רואה אותך בהופעה מול קהל רב, אני רואה אותך עם שיער כהה ארוך שביל באמצע, רזה, גבוהה מאוד אהבת לשיר היית זמרת רוק, היית חלק מלהקה, היית בין הסולנים של הלהקה אני רואה קטע של סמים שזה היה מעין משהו מובן מאליו במקצוע שלך אבל הסמים לקחו אותך רחוק, לקחו אותך למקום של טשטוש כמעט תמידי. לאט לאט שקעת חזק לתוך הסמים עד שהם הכריעו אותך. פה את צריכה להיות מופכחת מאוד ולעבוד עם רגש גבוה יותר פחות להיות רגשית כי יש לך נטיה חזקה ליפול כל הזמן לרגש נמוך. באת להיות יותר ממוקדת במטרות שלך.

תוד רותי ../images/Emo24.gif

ממש מוזר בחיים לא הייתי מנחשת, כי ממש אין לי קול לשירה (נהפוכו) וקטע של של הסמים אני מניחה מסביר את הכאוס, וגם בכלל מיקצוע מסוכן
אני מבינה את הקטע של להיות ממוקדת במטרות, הבעיה שאין לי מטרות מוגדרות, ואין לי שמץ מה בדיוק באתי לעשות כאן..... ושוב תודה

רותי 11

New member
דנה אנחנו באים להיות הרבה דברים

ולא את הכל אנחנו זוכרים או מנחשים. הזכרון משם הוא לא ממש טוב לכן את מנסה להדחיק אותו. ולגבי המטרות את צריכה לשבת עם עצמך ולהגדיר את המטרות שלך בחיים לכן זה אחד השיעורים שלך לדעת להגדיר ולהיות ממוקד. כי שם לא היית ממוקדת המטרה שלך הייתה להיות זמרת מצליחה אבל בגלל הסמים לא הצלחת להחזיק בזה הרבה זמן, ושם גם מתת צעירה בגלל זה. לכן מאוד חשוב שכאן תדעי להגדיר לעצמך כי ברגע שתגדירי לעצמך את המטרות שלך החיים שלך יכנסו למסלול.

אני חושבת שזה קל להגיד....

וכשיש קול של שירה ורצון לשיר אולי זה גם הגיוני אבל איזה מטרה אני יכולה להציב לעצמי כשאין לי שמץ מה אני רוצה לעשות.... בכל מקרה המון תודה :) אני בהחלט יחשוב על זה

רותי 11

New member
אני לא חושבת שזה קל להגיד

אבל את יכולה לנסות להתחיל לשים לב מה התחביבים שלך בחיים מה את באמת אוהבת לעשות, לאן הלב שלך לוקח אותך ברצון שלו. משם תתחילי ללמוד לזהות את מה שבאת לעשות. הרבה אנשים לא יודעים מה הם רוצים, אבל בסופו של דבר כולם מציבים לעצמם מטרות בחיים. את יכולה להתחיל להציב לך מטרות יעד לא מורכבות שלאט לאט תתחילי פשוט לעשות דברים להניע דברים ואז תגיע עם זה הזרימה

אני חושבת

שה"בעיה" שאני מאוד מתפזרת ואוהבת לנסות הכל, לא מוכנה לבחור דבר אחד ולעשות רק אותו כי זה משעמם אותי דיי מהר ואז אני רוצה לנסות משהו חדש...

רותי 11

New member
וזאת הבעיה מתוקה - זה השיעור שלך בחיים

ללמוד להיות ממוקדת. את צריכה להתחיל להתאמן בזה במיקוד אולי דרך מדיטציות או כל מיני טכניקות שירגיעו אותך, אבל מאוד יכול להיות שכאשר תגדירי לעצמך מטרות יעד קצרות לא ארוכות יהיה לך קל יותר בהתחלה. למשל ליצור מטרה לתקופה של שבוע, חודש כאלה דברים ולאט לאט מכאן לצמוח ולהמשיך .

למעלה