היי רותי

noa20041

New member
היי רותי

גם אני מבקשת לדעת מה הייתי בגלגול הקודם. הקשרים הזוגיים שהיו לי הסתיימו בכאב לב. המון זמן לא הייתי בקשר עם בחור,מבחירה אישית. כרגע יש לי קשר ידידותי בלבד עם בחור. הקשר נראה תקוע על טלפונים. איני רוצה להתחתן ואף לא לגור ביחד. אני שלמה עם עצמי,מצאתי את השקט והשלווה. רציתי ידיד שנוכל לצאת להצגה או סתם לשבת בדשא ולפטפט. אני ממש ממש מסתפקת במועט מאוד אוהבת בעלי חיים וטבע. מודה לך מראש רות תאריך לידה שלי 17.8.1952 תאריך לידה שלו 15.12.1953

רותי 11

New member
רות היקרה ../images/Emo140.gif

הנה מה שאני רואה - ואני מתמקדת במה שביקשת הקטע של הזוגיות אצלך ולאו דווקא עם אותו ידיד. נראה מה עולה. אני רואה אותך שאמן - מרפא אינדיאני - אבל לא בזה אנחנו מתמקדים אז אני אעבור לתקופה אחרת. אני רואה אותך שדכנית, מאוד היית מסורה לתפקיד הזה, מאוד היה לך חשוב לאחד לבבות את עשית את זה לשם האהבה, ולא לשם הכסף, זה משהו שלקחת עליך כמעין שליחות, אהבה הייתה אצלך בראש מעייניך, אבל הבעיה הייתה שאת ידעת לשדך והיית שדכנית מצליחה, לעצמך לא ידעת לשדך את בחיר ליבך, היית עסוקה בלשדך לאחרים ולעצמך לא מצאת אהוב. הנחמה שלך שם הייתה שהצלחת במה שעשית בזה שהצלחת להביא אהבה לאחרים. לכאן הבאת את הזכרון שבחשיבות של האהבה החברות הרכות שבאהבה, בשיתוף, ברצון להיות חלק מזוגיות נעימה ומפרה, זה היה החלום שלך אז - וזה מלווה אותך עד היום. למדי לזמן לך לחיים את זה, יש לך את האפשרות להביא את זה לכאן, להביא את זה למימוש. אבל משהו בך עדיין חוסם את זה, חוסם את זה מהסיבה שאולי זה לא יהיה בדיוק כמו שאני רוצה ואולי זה יהיה פחות יפה או פחות מושלם. אל חשש יקירה את יכולה להצליח כי יש לך את זה. אז שחררי, זמני לך את מי שראוי לך, ממקום של בטחון שיש כזאת זוגיות ושהיא אכן מחכה לך אותה זוגיות. בהצלחה

noa20041

New member
תודה רותי

את מדהימה. אני בחורה חברמנית ובצעירותי שידכתי לא מעט זוגות" תמחד היו לי המון ידידים שמשום מה היו מוצאים צורך להשתפך בענניני האהבה שלהם. וקיבלו עיצות טובות ממני. בגלגול הזה,הנני אחות שמאוד אוהבת את החולים שלה ותמיד כואב לי לראות מישהו בא לטיפול לבד. האם נוכל להתמקד לגבי הבחור? אני באמת לא מבינה מה הוא בדיוק רוצה? תבורכי רות

רותי 11

New member
רות יקירתי ../images/Emo140.gif

אני מקבלת שהכל תקוע על טלפונים בגללך כי זה משהו שאת משדרת את לא יודעת ממש עד הסוף אם את באמת מעוניינת שיהיה משהו עמוק יותר או לא, יש לך מחסום פנימי בתת מודע שלך שלא מאפשר לך להגיע מעבר לזה, את עדיין לא יודעת מה באמת את רוצה את אכן הגדרת איזה מערכת יחסים את מחפשת אבל התת מודע שלך משדר משהו מעבר לזה כל עוד לא תנקי את החלק הזה את תשארי באותו מצב, לכן את חייבת להתחיל לשדר לעצמך ולהיות החלטית עם עצמך לגבי הרצונות שלך, ממש תנסי לדבר עם ה - ד.נ.א שלך שינקה את אותו זכרון נשמתי.

noa20041

New member
תודה רותי

אני ממש רוצה לקבוע פגישה אייתך מחכה ל 1 לחודש שתיכנס משכורת בברכה רות

למעלה