היי רותי

היי רותי ../images/Emo24.gif

איך היה הסופ"ש? שאלה לי: לאחרונה אני חולמת חלומות, שחלקם קשורים לתקופת החיים הנוכחית שלי אבל הכל מתרחש בערים עתיקות... כאלה עם חומה, ולרוב (מלבד פעם אחת) אין בהם שום מאפיין של אלף השנים האחרונות... מדובר בסידרה של 4-5 חלומות, ואני מנסה להבין מה המסר של המבנים והלבוש העתיק (חלום אחד אפילו היה בסגנון רומי). או שאולי מדובר בהצפה של תקופות חיים אחרות? רותי, יש מצב שתוכלי לעזור לי בברור העניין? אני לא מצליחה להגיע להבנה דרך ההדרכה, כי ברגע שאני מנסה לתקשר אני נרדמת (ימים מעייפים עוברים על כוחותינו).

../images/Emo105.gif מקפיצה ועוד עדכון קטן:

הלילה, חלמתי דווקא חלום שהוא עתידני כזה: אני נוסעת עם שתי נשים מבוגרות (בחלום אני מכירה אותן וקרובה אליהן, במציאות אין לי מושג מי הן) בכלי רכב אישיים כאלו המזכירים אופניים. אני מתעייפת ואחת מהן אומרת לי שהרכיבים באוזן שלי הולכים ונהרסים ואני צריכה להתחיל לדאוג לעצמי ולטפל בעצמי
מעבר לזה, אני בכל החלומות רק הולכת והולכת ונוסעת בלי סוף. כנראה שמדובר כאן באיזושהי דרך שאני עוברת או צריכה לעבור. היו לי חלומות כאלו בעבר, אבל עכשיו הם מאוד אינטנסיביים. אשמח לפיענוחים

רותי 11

New member
דגנית לגבי החלומות שלך

כמו שאת מבינה אלה חלומות גלגול שלך ושל בן זוגך, - קיבלתי שחוויתם שם גלגול מעניין ביחד, ואת המשך נעשה היום בערב. הערה לגבי החלום השני, תשימי לב לקטע של האוזן = שמיעה תשימי לב לשמיעה הפנימית שלך

הי יקירה ../images/Emo24.gif

דווקא לא הבנתי שאלה חלומות גלגול שלי ושל בן זוגי. מעניין מה רצו להגיד לי על התקופה הזו. כי הוא לא נכח בחלומות ובכלל, בזמן האחרון בזמן חלום הוא אפילו לא נמצא בתודעה שלי - אני כאילו לא נמצאת שם בשום זוגיות ואני רק עם עצמי בענייני
בכל אופן, אתמול כשנפגשנו, ניסיתי להתמקד דווקא בקשר בין החלומות לעיסוק הרוחני. היה כיף לגלות דברים חדשים ולאשרר דברים קיימים. הלילה חלמתי שאנחנו (כל הקבוצה של אתמול + עוד כמה אנשים) נמצאים בכיתה גדולה, ולומדים. הקשר ביננו היה חזק מאוד, כמו משפחה גדולה ואוהבת מאוד. והיה שם אחד, שדווקא מתקשר לבן זוגי (אולי זה היה הוא?) שממנו הרגשתי המון המון אהבה. זה היה חלום כייפי, אבל שוב - שום רמז ל"מה רוצים להעביר לי?" מלבד חום ואהבה (לכך אין לי טענות
)

דגנית

מספר שאלות לגבי החלום: האם בחלום הזה או בסידרה ישנם אנשים מוכרים? האם בחלום הזה יש רגשות או שישנה רק התבוננות על? האם את מעורבת בחלום,האם את רואה את עצמך או שהמראות רק נקלטות בעינייך? האם זה חלום קצר או ארוך? האם את זוכרת אם החלום נחלם בתחילת/אמע/סוף השינה? האם הסצינה בחלום ממוקדת או שזורמת ממקום למקום? האם הצבעים חדים ברורים או מעורפלים?

הי ירח - כמה תשובות:

בחלומות האנשים אינם מוכרים מחיי היום יום. בשניים מתוך 5 או 6 החלומות לא הרגשתי תחושה של זרות, אבל במצב של ערות, אינני יודעת מי הם. בחלום אין כלל רגשות. גם אם אני לוקחת חלק בחלום, אין כלל רגשות (מלבד החלום מהלילה - החלום של ה"כיתה" שבו חוויתי המון אהבה דו צדדית). ב-3 חלומות (בחלום אחד, הרגשתי "תיירת") מתוך השאר הייתי מעורבת כ"שחקנית". ביתר, המראות רק נקלטו. לא מדדתי זמנים, אבל החלומות נחוו כחלומות ארוכים. אם אני משווה את זה לזמן "ארצי" - מדובר ביום (לא יממה) שלם. כל החלומות הסתיימו כשהתעוררתי (אז כנראה שמדובר בסוף השינה). בחלומות בהם השתתפתי כשחקנית, הסצינה היתה ממוקדת, אם כי לפני ואחרי הסצינה המשכתי ב"חיפושים" (המאפיין של כל החלומות היה חיפוש והליכה בלתי פוסקת). הצבעים והתמונות היו חדים וברורים. לא היה עירפול כלל. תודה רבה רבה מראש (אני באמת טרודה בחלומות האלו, בפרט משום שהם ממשיכים עוד ועוד, והם הופכים לחווייתיים יותר ויותר).

עכשיו תרגיל

כנסי למצב של רוגע ואם את יכולה אז למצב מדיטטיבי. דמייני/שחזרי לך את המקום של החלום, (תבחרי חלום אחד ספציפי-לא לערבב חלומות) ראי עצמך עומדת שם ומתבוננת, שאלי איזו שנה זו וללא שיפוט זכרי את המספר הראשון שעלה. שאלי היכן את תקחי בדמיונך את החלום הלאה , טיילי , התבונני סביך, גם לאחור התבונני בפרטים, כנסי לבתים, הי מתבוננת כל הזמן, שאלי אנשים שאלות.. תני לדמיון להתפרע וחזרי לכתוב את כל מה שעלה- סביר שתגלי דברים מענינים. אחר כך ננתח.

הי בן יומו ירח ../images/Emo140.gif - עדכונים:

אז ככה - התפרעתי, היה בעיקר מעניין...בדיעבד גם תרם לי הרבה. אשמח לשמוע את דעתך. בחרתי בחלום שבו אני נכנסת למערה ענקית, ובה עומדים חיילים רומאים (בחלום המקורי, הסתובבתי שם ומלבד מערה וחיילים לא ראיתי דבר). אתמול ראיתי אותם כך: הם ללא מגינים עליהם, רק המדים הבסיסיים עם הכובע המצחיק והשיריון שמכסה את איזור החזה והבטן (משום מה, לא ראיתי את הרגליים). הם מחזיקים רומחים באלכסון (כאילו הם מנגנים) ונשמעים צלילים נעימים ברקע. החיילים נעים קדימה ואחורה, כאילו הם רוקדים. אני מתקרבת אליהם. הם מחייכים. שואלת אותם מה מטרת החלום. אני מקבלת תשובה שזה שלום. שלום עם מי? הם ממשיכים להתנועע. שאלתי אם יש קשר לאנאפוליס - קיבלתי תשובה שגם... שאלתי אם יש סיכוי לועידה הזו. נעניתי שיש סיכוי טוב, אם ננצל (כל הצדדים) את ההזדמנות. שאלתי אם יש להם עוד מסר בשבילי: הם פנו אל הפן האישי יותר. ביקשו שאנקה כעסים, שאעשה שלום עם עצמי. אפתור קשיים. ביקשתי שיהיו יותר ספציפיים, באילו תחומים? לא נעניתי. ביקשתי להמשיך לסייר במערה, ביקשתי גם תמונות. הגעתי לכוכים שבכל אחד מהם הופיע התחום שעלי לנקות. היו כוכים שבהם הופיעו התחומים שניקיתי, הרגשתי פירגון. *אנסה הערב לחזור לשם ולברר דרכים לניקוי. אני פשוט כבר בשליש השלישי של ההיריון, עייפה כבר בסוף היום ולכן כל דבר בשבילי הוא תהליך.

תוספת קטנה...

בקשר למה שכתבתי על אנאפוליס: זה היה קצת מוזר. אני ממש ממש אדישה לועידה הזו... לא ברור לי למה היתה כאן (גם מצידי?) התייחסות אליה

למעלה