היי רותי

היי רותי../images/Emo24.gif

אני רוצה גם לדעת על גילגולים קודמים שלי אם אפשר? תודה.

רותי 11

New member
היי מתוקה אין בעיה

השאלה היא אם יש משהו שאת רוצה להתמקד בו אז תצייני באיזה נושא ואני בכל מקרה רק מאוחר יותר אוכל לענות על זה

היי רותי

ראשית המון תודה. שנית הייתי רוצה לדעת באופן כללי ואם עולה לך משהו לגבי האקס שלי אז שיעלה אבל ממש לא להתמקד בו. אני שואלת לגביו כי פעם אמרת לי שיש משהו לא פתור איתו מגלגולים קודמים אבל זה ממש שולי מעניין אותי אני. המון המון תודה.

רותי 11

New member
צדף יקירתי ../images/Emo140.gif

היי יקירתי הנה מה שאני רואה. אני רואה אותך על שפת אגם בחורה צעירה, מקום מאוד פסטורלי ברבורים לבנים שוחים באגם - אני רואה אותך עם מטפחת על הראש וסינר, מרגיש לי שזאת אירופה, אבל לכיוונים של שוויץ, גרמניה, הולנד משהו כזה, בגלל הבגדים. אני רואה שאת יושבת על שפת האגם (בריכה ענקית) ומשחקת במים עם הידיים. את יושבת שם ומחכה לאהובך שיגיע, את רואה אותו מתקרב ואת רצה לקראתו, אתם מאוד אוהבים, אתם נפגשים בסתר, אתם חוששים שלא יתנו לכם להיות ביחד את עדיין מאוד צעירה והוא יחסית מבוגר ממך במספר שנים, הוא לא היה באמת מבוגר אבל את היית צעירה מדי בת 16 או משהו כזה והוא בתחילת שנות העשרים. לכלכ הדעות פער רציני. ההסתרה היא יותר מכיוון ההורים שלך, כי הם לא הסכימו לקשר הזה, אתם לא מצליחים לממש את הרקשר הזה בברית נשואים, לבסוף הוא עוזב את הכפר והולך לו לדרכו ואת מתחתנת שם מחוסר ברירה עם מישהו שאת לא ממש אוהבת ההורים שלך משדכים לך אותו את מאוד לא מאושרת מחיי הנשואים שלך, את מרגישה נבגדת לא נאהבת את מרגישה מעין עבד לבעל לבית לילדים, את התחושה הזאת את נשאת איתך כי התחנת ממקום של אילוץ ולא של אהבה, נשאר בך המון כעס על הבחור שאהבת, הרגשת שהוא נטש אותך ולא היה מוכן לחכות לך עד שתתבגרי קצת, עד שתהיי מוכנה לנישואים, זה עשה אותך אישה מאוד מרירה שאפילו הילדים לא הצליחו להוציא אותך מהמרירות שלך. אפילו נשאר בך כעס על הילדים שבגללם "נאלצת" להמשיך להיות "משועבדת" - לא נשאר לך זכרון טוב לגבי זוגיות, ומשפחתיות. אפילו הייתי אומרת נשאר בך פחד מסויים, מהתחייבות עד הסוף - זה כאילו לוקח ממך את החופש האישי שלך. מה שזה לא נכון. נשאר בך המון כעס על אותו בחור וסלידה מהבעל שלך, את ממש נגעלת ממנו. מה שאני מצליחה לקלוט שהבחור שאהבת שם זה האקס שלך היום.

רותי ../images/Emo2.gif

אז מה עושים? הרי בגילגול הזה נישאנו והיתה אהבה גדולה ונפרדנו. אז סגרתי את הסיפור איתו מגילגול קודם או שלא? אם כן סבבה אם לא מה עושים כדי לא לפגוש אותו בגילגול הבא? בקיצור מה עושים כדי לסיים ולהתחיל פרק ב' טוב ויציב?

רותי 11

New member
כמו שציינתי שם הייתה

אהבה גדולה שהסתיימה במפח נפש כאן הייתה אהבה גדולה שגם הסתיימה במפח נ]ש אבל פה לפחות הצלחתם לממש אותה אבל להבדיל כאן המשפחה שלו התערבה לרעת הזוגיות שלכם, מה שהיה הפוך בגלגול הקודם. מה שעליך לעשות זה לעשות תהליך סליחה מול עצמך ומולו ולבקש לשחרר אותו ואותך מהקארמה המשותפת שלכם. יש אפשרות לעשות את שחרור הקארמה בשינה. אני הבאתי כבר את התהליך הזה את תמצאי אותו בערך בדפים הראשונים של הפורום.

רותי תודה ועוד שאלה

כתבת שבגלל שנישאתי למישהו שלא אהבתי, לא אהבתי גם את הילדים האם עליי לבקש גם מהם סליחה? האם בגלל זה עדיין אין לי ילדים?

רותי 11

New member
תראי את לא היית שם אמא רעה

היית ממורמרת, האשמת את כל העולם במר גורלך. כל מי שהיה סביבך פשוט לא הייתה לך סבלנות לאף אחד. האמת שלא יזיק לעשות תהליך כזה גם מול הילדים שלך הילדים שהיו לך שם.

היי רותי . כן רציתי לדעת

האם הקשר שלי עם האקס הוא מגלגול קודם ואם יתחדש? (מסרתי לך פרטים בהודעהקודמת) כמו כן , בעלי נהרג בתאונת דרכים לפני 10 שנים. יש לנו 2 מקסימות יחד. האם גם שם זה מגלגול קודם?

רותי 11

New member
מתוקה ויפה ../images/Emo140.gif

תביני מתוקה, כל קשר שיש לנו כל מי שאנחנו מכירים כאן, אנחנו כבר הכרנו בתקופות חיים אחרות שלנו, וזה ללא יוצא מן הכלל, אמנם כל פעם בתפקידים שונים ודמויות שונות אבל אנחנו מכירים את כולם. אני מקבלת שאתם לא אמורים להמשיך את הזוגיות הזאת, אבל כמו שאת יודעת זכות הבחירה יכולה להוביל למקומות אחרים. לגבי בעלך ז"ל, זאת הייתה התוכנית הנשמתית שלו - זה משהו שהוא ירד איתו מראש, זאת הייתה תאונה ידועה מראש. הבנות המקסימות שלך באו לתמוך בך לעזור לך לעודד אותך שלא תהיי לבד לתשקעי בצער בצורה שלא תדעי או תוכלי לצאת מזה.

למעלה