היי רותי

Mandy18

New member
היי רותי ../images/Emo20.gif

היי רותי. אני חושבת הרבה על גילגול נשמות, פעם אמרו לי שבחיים הקודמים הטביעו אותי ולכן אני לא אוהבת מים, והרגשתי כל כך טוב לשמוע את זה כי זה הסביר הרבה דברים... לכן, באתי לפורום לשאול אותך בקשר לזוגיות. אני רק בת 21 אבל אף פעם לא היה לי אפילו חבר. אני נמשכת דווקא לבנים שאני יודעת שאני לא יכולה לקבל, ואם אני מרגישה שאני כן אוכל "לקבל" אותם אני מפסיקה לחבב אותם. אני בטוחה שזה קשור לאחד הגילגולים שלי. ואני חושבת שאם אני אדע מה קרה זה יכול לעזור לי פה, ואני אוכל לתקן את זה.. ועוד שאלה, אם אפשר, מה הקשר שלי לחבר טוב שלי ג'ו. תודה רבה

רותי 11

New member
Mandy18 יקרה ../images/Emo140.gif

מקווה שחיכית בסבלנות לתשובתי - ומתנצלת על העיכוב בתשובה. מה שאני חשה ממך הוא שאת מחפשת אתגרים ולא קשה להבין את זה לאור מה שאת כותבת. ועכשיו אני אבדוק למה: אני רואה אותך כגבר מאוד שרמנטי גבר שנראה מעולה וידע את זה ונשים היו נופלות לרגליו כמו זבובים (וסליחה על הביטוי) בהנף יד את היית מביאה נשים אליך, בהתחלה אהבת את זה מאוד זה טיפח את האגו שלך, אבל עם הזמן השתעממת לא רצית להמשיך עם זה חיפשת משהו עמוק יותר, היה לך קשה עם התחלופה הגבוהה הזאת, רצית כבר משהו מבוסס ורציני יותר ואכן מצאת בחורה כזאת רק שאותה בחורה "פחדה" ממך בגלל השם שיצא לך שם של דון ז'ואן לא רציני והיא לא רצתה את זה היא רצתה אותך בשבילה לעצמה, אמנם נכון שאותה בחורה נשמכה אליך בגלל יופייך, אבל השם שלך הרתיע אותה, את/ה ניסית להגיע לליבה ניסית להסביר לה שאיתה זה שונה אבל היא לא האמינה לך, האמת שאי אפשר לשפוט אותה על זה. אז מצד אחד היית יפה ויכולת להשיג את כולן אבל את מי שבאמת רצית לא הצלחת. אני מקבלת שהיה ביניכם קשר של אבא ובן.

למעלה