היי רותי

אלמקס

New member
היי רותי ../images/Emo196.gif

אני חייב לספק לך משהו: כל החיים שלי הייתי מנווט לפי הפחדים והחששות שלי. בגלל זה הייתי בן אדם מאד עצור בפנים. ככל שהתקדמתי בחיים- גם האישיים וגם הקרייריסטים- הפחדים שלי פשוט נעלמו. לפעמים אני פשוט לא מכיר את עצמי. אני חושב שאם הייתי לפני 10 שנים כמו שאני היום, הייתי במקום אחר לגמרי. זה מדהים איך אנחנו משתנים לפעמים... וזה לא חלילה בקטע של שחצנות אלא בקטע של הרגשה- היום אני לא חושש להביע את מה שבפי, הרבה משתמש בהגיון בריא. פעם הייתי פשוט בולע הכל פנימה. אם אני הצלחתי להשתנות ככה- כולכם יכולים! מה יש לך להגיד על זה?

well being

New member
סבבבה, כל הכבוד. שתף אותנו

אצל כל אחד "לבלוע פנימה" משמעו משהו אחר. אני אשמח אם תספר מה הכוונה בחיים שלך ואיך התגברת על זה.

אלמקס

New member
אני לא כל-כך יודע להסביר את זה,

אבל, השיטה שלי בגדול - היא לנסות לזרום כמה שיותר עם החיים ולנסות לצחוק מהכל. גם כשהייתי במצבים לא הכי נעימים- משכתי אותי למקומות שאנשים לא האמינו שאני הגיע לשם. אם פעם הסתבכתי במשהו, או תקופה שלא עבדתי וכל מיני מצבים לא נעימים- פשוט לא עניין אותי כלום- צחקתי על המצב- זו גם צורה של התמודדות וכנראה שההוא שם למעלה מגבה אותי על זה

obobus

New member
זו האמת הפשוטה - אתה יוצר את המציאות שלה

לא את חלקה, לא את רובה - את כולה. מה שאתה מתמקד בו זה מה שיקרה. כל הכבוד על שינוי הגישה! קראת את ארבע עקרונות הבריאה?

אלמקס

New member
לא, לא קראתי- אבל עכשיו עשית לי חשק לקרוא

זה מעניין מה שאת אומרת- לגבי יצירת המציאות- האמת שאני לפעמים פשוט לא מכיר את עצמי- לפני 10 שנים הייתי בן אדם כל כך שונה מהיום שממש אין שום קשר. מעניין.... סוג של התפתחות מסויימת.... רותי איפה את? תגיבי, בלי תגובה שלך זה לא זה????!!!!!

רותי 11

New member
אגב הספר הזה הוא מדהים

אני אישית ממליצה לכל אחד לקרוא אותו.

רותי 11

New member
מה שיש לי להגיד זה שזה נפלא

ושזה מראה שכאשר נוגעים בדברים הם כבר לא מפחידים ומבינים שאין באמת ממה לחשוש ומכאן הכל פתוח. תמשיך לעשות עבודה נפלאה זאת והשמיים הם לא הגבול

למעלה