היי רותי

BrokenLight

New member
היי רותי ../images/Emo140.gif

לאחרונה נזכרתי בחלום קצר שחלמתי כשהייתי בערך בת 15 (לפני כשבע וחצי שנים). זה היה מהחלומות הראשונים שבאמת זכרתי ומעניין אותי לשמוע את דעתך עליו: בחלום הייתי במרפאה צבאית זרה ושני חיילים לבושים במדים בדקו אותי. הם היו רופאים ע"פ הבנתי בחלום, אחד מהם היה רופא ראשי והשני היה השולייה שלו. הרופא הראשי השפיל אותו לפעמים והתנשא מעליו מעט. אליי, משום מה הם התייחסו מאוד יפה. בשלב מסויים הם מדדו את הגובה שלי והרופא הראשי הביט בשולייה שלו בהתפעמות ואמר לו: "היא יותר גבוהה מאיתנו" והוא אמר את זה כאילו רצה לרומם אותי מעליהם ולהדגיש שאני משהו נעלה יותר מהם. אני גם זוכרת שהרגשתי שמלבד היחס הטוב שלהם, הרופא הראשי התייחס אליי כאילו אני משהו מדהים, מיוחד במינו. (ברגע שהוא אמר את זה פתאום הרגשתי כאילו אני באמת משהו אחר מהם). השולייה דאג יותר לצרכיי ה"ארציים" והתייחס אליי כאילו אני איזה גור כלבים קטן ופגיע שצריך לטפל בו ולשמור עליו מכל משמר. אגב, לא זיהיתי אף אחד מהם כמישהו שאני מכירה במציאות. תודה על ההתייחסות

רותי 11

New member
חמודה שלי

זה בדיוק מקשר אותך למה שאני כל הזמן אומרת לך, ריפוי, ריפוי ושוב ריפוי.

BrokenLight

New member
../images/Emo24.gif הממ.. מעניין.

ומעניין גם מי היו הרופאים האלה בחלום, ולמה חלמתי את החלום הזה בגיל 15 כשעוד לא ידעתי מחיי. הם מדריכים שלי או משהו כזה? בכל אופן, לאחרונה אני מרגישה שמשהו לאט-לאט-לאט מתחיל להבשיל בתוכי לקראת הכיוון הזה. אני רוצה לדבר איתך על זה לעומק, אני אתקשר בימים הקרובים. שוב תודה על הכל!

למעלה