היי רותי

BrokenLight

New member
היי רותי ../images/Emo140.gif

מה שלומך? לאחרונה אני רוצה להתחיל ללמוד, אבל אין לי מושג מה בא לי. אני לא רוצה ללמוד משהו רק כדי לרצות את המשפחה והציפיות שלהם שאלמד וכו'. אולי תוכלי לתקשר עבורי מה מתאים וכדאי לי ללמוד? כי אני נמשכת להרבה דברים, אבל אני די חסרת כיוון כרגע. תודה רבה-רבה

רותי 11

New member
../images/Emo24.gifBrokenLight מתוקה

אני חושבת שכבר עניתי לך על זה, ובכל זאת: מעבר לכך שאת אמורה לפתח את יכולות הריפוי האנרגטי שלך, מומלץ לך ללמוד דברים שקשורים לעשייה עםהידיים אבל דברים עדינים, ממש לוקחים אותי לחלק היצירתי שלך, לדעתי זה אמור להוביל אותך למשהו מסויים, אני לא חושבת שאת צריכה ללכת בדרך המקובלת וללמוד באוניברסיטה או משהו כזה.

BrokenLight

New member
../images/Emo24.gif תודה רותי,

את יודעת, אני באמת לא מרגישה משיכה ללימודים באוניברסיטה. אומנם אני במין תקופה כזו, שאני מרגישה קצת יותר ממוקדת עם עצמי, בכל אופן הרבה יותר מבתקופה שהכרת אותי. ואני הרבה יותר מתחילה לחשוב לעתיד ובצורה פרקטית. אני כן חושבת שאני מסוגלת ללימודים באוניברסיטה אם באמת ארצה, אבל המסגרת של הלימודים עצמם נראית לי מקובעת מדי בשבילי. אני כנראה צריכה משהו יותר "מעשי", פחות תיאוריות שמלמדים באוניברסיטה. לגבי העיסוק בידיים, זה נכון. אני אוהבת להעסיק את הידיים, זה איזשהו צורך שלי משום מה. הן אף פעם לא "רגועות" וכנראה שזה לא סתם. אבל מה שמוזר, שאני מעדיפה להפעיל איתן כוח (זה גם מרגיע אותי) ופחות נמשכת לדברים העדינים והיצירתיים. יצירה זה משהו שאני נמשכת אליו, אבל תמיד ממקום של יראת כבוד. אני לא מרגישה יצירתית במיוחד וגם זה דבר שעבורי הוא מפחיד, כי זה מקום של אין-שליטה ואני מאוד ביקורתית כלפי עצמי. אני רוצה לנסות ללמוד משהו שקשור לעבודה עם הידיים. אבל יש כל כך הרבה דברים. יש לך איזה רעיון בשבילי לאיזה כיוון ללכת, מלבד הקטע של הריפוי? שוב תודה רבה-רבה על הכל..

רותי 11

New member
היי חמודה

כמו שאמרתי זה לא חייב להיו תריפוי דברים עדינים זה גם יכול להיות דברים שקשורים לאומנות עדינה ולא אמרתי שאת לא יכולה ללמוד באוניברסיטה אמרתי שלא נכון לך יש הבדל.

BrokenLight

New member
היי רותי

את יודעת מה עובר לי בראש כבר שבוע בערך? ללכת ללמוד עיסוי מקצועי (על אף הקונוטציות הלא נעימות שזה מעורר
) או משהו שקשור לריפוי במגע, לאו דווקא משהו אלטרנטיבי. את יודעת, כמה שחפרתי לך כל הזמן שריפוי לא מעניין אותי וכו', אולי זה כן יעשה לי טוב לגעת באנשים, תרתי משמע. מה דעתך?

למעלה