היי רותי

כינרת123

New member
היי רותי../images/Emo13.gif

כמה ימים לפני שאימי ז"ל נפטרה היא כבר בקושי הוציא מילה מהפה ובטח שלא חיוך. ביומה האחרון לחיים או שבעצם זה לא בדיוק יומה האחרון ,אני אסביר ,באותו היום שבו היא נפטרה, ליבה הפסיק לפעום אך כשהגענו איתה באמצעות אמבולנס לבית החולים שאלו אותנו אם אנחנו מעוניינים להחיותה.למרות מצבה הקשה אמרנו שכן. מאותו יום היא "משכה" כך עוד 3 ימים נוספים ,במצב של חוסר הכרה ומחוברת למכונות הנשמה. יש לי 2 שאלות: באותו בוקר הכיביכול אחרון שלה ,היא לפתע חייכה ואמרה שהיא רואה את סבא שלי (אבא שלה) שנפטר גם הוא .האם עוד לפני שאדם נפטר הוא יכול לראות את האהובים שלו ? כי בתחושה שהיתה לנו ,היא ממש ראתה אותו , היה לה חיוך על הפנים והיא נראתה די שלווה באותו הרגע. ושאלתי השנייה היא, האם כשאדם נמצא מחוסר הכרה ומונשם הוא עדיין מצליח לשמוע? כי כשאני שאלתי בזמנו את הרופא , הוא אמר שהיא לא שומעת כלום . מה דעתך? תודה

רותי 11

New member
כינרת123 ../images/Emo24.gif

שאלה ראשונה: היא בהחלט ראתה את אבא שלה, כן הם רואים את היקירים להם עוד לפני שהם מתים, הם רואים את הנשמות שבאות ללוות אותן, זה כמובן קורה בדרך כלל לאנשים שגוססים, ולא כאלה שמתים מוות פתאומי, למרות שאלה שמתים מוות פתאומי המלאכים לידם גם כן, כי אין דבר כזה פתאומי באמת. אבל אדם גוסס נמצא הרבה פעמים בעירפול והוא ממש יכול לראות אותם. שאלה שניה: אדם שמונשם בהחלט שומע, אבל לא הגוף הפיזי באמת שומע אלא הנשמה שלו שומעת ורואה כל מה שקורה סביבו הנשמה לרוב נמצאת מחוץ לגוף מטיילת בוחנת ומחכה לתזמון הנכון לעזוב לחלוטין.

כינרת123

New member
תודה רבה

נכון מאוד, היא היתה מעורפלת נורא ומידי פעם אמרה משפט שלא קשור לכלום. הרגשנו שכבר חלק ממנה לא איתנו אלא במקום אחר. בנוגע לתשובתך השנייה ,ממש הרגשתי שהיא מחכה לעיתוי הנכון כדי ללכת. רק אחרי שכל בני משפחתה הגיעו להיפרד ממנה היא נפטרה.

למעלה