היי רותי שלום

well being

New member
היי רותי שלום

ברוכה הבאה מהחופשה, מקווה שאת רעננה ומחודשת. רותי יש לי שאלה: מה בנוגע לתפקיד שלי בחיים האלו, הייעוד מה שנקרה, האם יש לי אחד כזה ואם כן מה קורה עם זה. זה כאילו אני דורכת במקום יום אחרי יום (טוב נו כן מתקדמת אבל עדיין) ולא מגיעה לשום מקום זאת למרות שאני מרגישה ויודעת שאני יכולה הרבה, המון! אז למה אני לא עושה, למה אני לא מגיעה למימוש?מה הייעוד שלי? מה אני אמורה לעשות? תודה

רותי 11

New member
well being יקרה ../images/Emo140.gif

לפני שאני עונה לך, בדקת לגבי מה שהבאתי לך? ומה דעתך על כך ? התחושה שלך של דריכה במקום היא קצת מטעה, אמנם נכון את לא ממש מזיזה דברים או מריצה אותם אבל את לאט לאט לומדת להתחבר לעצמך ולהכיר את עצמך שזה חלק חשוב בתהליכים שאת עוברת, אל תילחצי מזה, לפעמים התחושה הזאת מטעה כי אנחנו מצפים מעצמנו לדברים אחרים או לעוד דברים, העשייה לא תמיד מתבצעת ברבדים שאנחנו רואים או חשים, תמשיכי להתעמק בעצמך במי שאת ביכולות שלך תלמדי להכיר אותם, ואת תגיעי ליעוד שלך, בלי לחץ כי לחץ לא מוביל לשום דבר חיובי, תהיי קשובה לעצמך והדברים יקרו מאליהם.

well being

New member
תודה רותי אני מאמינה לך

אני מאמינה למה שאת אומרת, זה באמת נכון, אני רואה את זה. תודה רבה לך וכן הסתכלתי על זה אבל לא יודעת לא ממש התחברתי לזה כמטפלת בגלל המגע הפיזי, אבל כמטופלת זה נשמע לי דבר אדיר וכייפי ואני בודקת את זה בשביל עצמי.

רותי 11

New member
יפה, תמשיכי ככה,

זה להקשיב ללב שלך למי שאת ולמה שבאת לעשות, אגב אני אישית רק שמעתי על השיטה לא כל כך מבינה אותה אבל זה נשמע מעניין.

למעלה