היי רותי שלום לך

קישקול

New member
היי רותי שלום לך

כן אני רוצה לשתף אותך במה שקורה לי . הלכתי להרצאת מבוא בקבלה המקום היה פשוט ריק.כן הייתי במקום הנכון.נרשמתי ושילמתי לקורס נוסף וווווווהחזירו לי את הכסף הקורס בוטל..... אמרתי ננסה להתפתח בתקשור נרשמתי לקורס סידרו לי ריב ענק עם הבת שלי.[היא הייתה אמורה להחליף אותי בעבודה].ניסיתי שוב ונחשי מה אנרגיות לא טובות בהרצאת מבוא שעשו לי איכס בנשמה. מאז אני תוהה אנא פני מועדות. עכשו אני יכולה להעיד על עצמי שאני בנאדם ללא אגו.ואני לא פוחדת מתקשור ,וזאת מפני שהתקשורים שהיו מנת חלקי למזלי הטוב היו נעימים לי אהובים לי ולא מפחידים בכלל.אז מה פה קורה פה לדעתך???

רותי 11

New member
לדעתי פשוט הגעת למקומות

הלא נכונים. לגבי הקבלה יכול להיות שזה פשוט לא נכון לך אבל לגבי תקשור אני חושבת שפשוט הגעת למקום או למורה הלא נכון, או שבאותו קורס ספציפי היה שם משהו או מישהו שלא היה כדאי לך ללמוד איתו. הסיבה היא שלא למדת תקשור היא רק משום שהייתה הפרעה מסויימת - משום שעד כמה שאני יודעת מומלץ לכולם להיפתח לתקשור, אבל גם מאוד יכול להיות שאת אמורה להיפתח לזה לבד בלי ללכת לקורס. אבל כמו שאמרתי אם תרצי אני מוכנה לבדוק מאוחר יותר מה הסיבה שהייתה שם.

רותי 11

New member
קישקול

הנה מה שקיבלתי לגבי לימודי הקבלה אין ממש צורך בלימודים האלה (בשבילך) מודעות עצמית תעשה את העבודה טוב באותה מידה. לגבי התקשור המורה קיבלתי שזה היה המורה הלא נכון לך, אבל למרות הכל אל לך להרפות או להתייאש בגלל שפעם אחת זה לא יצא לפועל, תפני ליקום ותזמני את המורה הנכון לך ולכי אחרי הלב ותצליחי (תגיעי למורה הנכון).

שלום לך

לכל זמן ועת .... כשאני מתבונן במה שכתבתאני לא מוצא כלום רע במקומות שהיית אלא בגישה שלך. כנראה שאת עדין לא מוכנה או מהוססת ביחס ללימוד של דברים שכאלו. מצב זה יוצר מציאות -צאי מהמעגל הזה. בדקי מהם הפחדים שעולים בך ביחס לכניסה לעולם של חוסר הגיון. בדקי גם למה חשוב לך ללכת ללמוד קבלה או תקשור, מה המטרה שלך בלימודים אלו, יתכן ואם תציבי מטרה ברוכה הפחדים יעלמו. כשאני לרגע מנסה להתחבר אני רואה שהתאריך שכתבת את ההודעה הוא משמעותי בחייך, הוא מצד אחד פריצת דרך בחייך , רגע מיוחד ואחר שגרם לשינוי משמעותי מבחינה רגשית אך באותה מידה הביא למעצור מחשבתי בקשר להתקדמות בחיך-כאילו מתאריך זה והלאה את כאילו בכלא, בדקי בהסטוריה שלך מה המשמעות של התאריך , מה קרה בתאריך כזה ואולי תראי למה בחרת לסגור דלתות שם.

קישקול

New member
שלום גם לך

משמעותי מאוד הבת הבכורה שלי נולדה ואני הפכתי להיות אמא לראשונה בחיי!!!מכאן שמתי את חיי בצד ועתה אני מוכנה להמשיך הלאה!!!

קישקול

New member
שוב שלום בן יומו

הראו לי את חיי מחולקים לעבר הווה עתיד.עד עתה[ ההווה] הבנתי לבד העתיד הוא מכאן והלאה. ואני יודעת שאני צריכה להמשיך הלאה.רק לא יודעת אייך מנסה לברר עם עצמי ועם תחושות הבטן שלי. ללא פחד בכלל.

למעלה