קטיהפלד יקרה ../images/Emo140.gif
אין צורך להקפיץ אם לא עניתי זה סימן שלא היה לי זמן לענות על השאלה שלך ולא בגלל שלא ראיתי אותה. לגבי שאלתך: ראשית אלה דברים שאת צריכה לשים לב אליהם, לא תמיד פתיחת מעגל חדש או סגירתו ברורים לנו, לפעמים הנטייה שלנו למשהו מסויים מתחזקת והשאלה היא עד כמה אנחנו שמים לב לדברים האלה, פתיחת וסגירת מעגל לא בהכרח שייכים לתחום העבודה זה בעיקר מתייחס לשיעורים ותיקונים שלנו, כמובן שחלק מאותם שיעורים יכולים להתבצע במסגרת העבודה - גם יעוד יכול להיכנס לקטגוריה הזאת ולכן אם בחרנו שהיעוד שלנו יהיה בגיל 44 אז כדי להכין אותו אפשר להתחיל לדוגמא בגיל 42 ומאותו רגע אנחנו מקבלים את הכלים ואת הכיוונים לכך בלי לשים לב וזה יכול להתבטא ברצון שלנו ללכת ללמוד דברים אחרים להתעניין בתחומים שונים וחדשים ועוד... לגבי סגיר צעגלים זה יותר לסגור שיעורים שיש לנו כדי לקדם אותנו לדברים החדשים. אני מקבלת משהו מאוד לא ברור לגבי השאלה, שלך כאילו את עצמך מרגישה שמשהו לא ברור לך, (ויכול להיות שבגלל זה את שואלת) אני לא מקבלת שיש משהו דרסטי שעשית מבחינת הנשמה, אני לא מקבלת שיש שינוי רציני. אבל אל תקחי את זה כבד זה בסדר כי זה טוב לעשות את הדברים לאט לאט ובהדרגה כדי להפנים אותם ואז לעשות את זה טוב יותר ולעומק. בכל מקרה מה שאני מקבלת זה שתמשיכי בדרכך זאת בדרך החקירה העצמית ואת תגיעי לתובנות חדשות לגבייך בקרוב.