היי רוצים תמונה???

moran14h

New member
נ"ש

תמונות של אורלי כנער ליווי..(נער ליווי?,נער ליווי..) מאיזה סרט..משהו על אוסקר ווילד.. לא יודעת בקיצור הוא ממש חתיך כנער ליווי (כן,נער ליווי) ,אני אוהבת להגיד את זה ::נער ליווי:: ..טוב מספיק .. ד"א רק כדי לתת כרדיט למיכלי ששלחה לי את התמונות..

Galadriel 3000

New member
חחח כן...

נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!נער ליווי? נער ליווי! נער ליווי? נער ליווי!... אגב, מישהי יודעת משו על הסרט ההוא? (ואם הוא באמת משחק שם נער ליווי? כי זה לא בטוח כזה...)

איזה חמוווווווווד הווווא!!

חולה על אורלנדו!!

bunnyd

New member
שאלות

1.היום הייתי בקולנוע והראו מין טיזר של הסרט טרויה חשבתי שאני הולכת להתעלף
עוד מישהו ראה את הפירסומת הזו? 2.איך קוראים לסרט שהוא נער ליווי או משהו כזה? 3.אורלנדו באמת מעשן?

g a g a

New member
יש תמונה שהיא ספויילר מעליי^____^

1) עוד לא ראיתי את הפרומו!!! אני בטוחה שאני גם רתעלף
2) בבדיקה. 3) הוא נגמל, ועכשיו הוא כוסס ציפורניים אובססיבי.

Galadriel 3000

New member
תשובה ל-2

קוראים לסרט wilde, אבל כנראה הוא לא נער ליווי שם... אבל בכל מקרה אם הוא משחק נער ליווי, אז זה שם. אבל הא רק בתפקיד אורח נורא משני, עם שורה אחת (lookin' for someone?) טחח עוד לא ריתי ת'סרט וכבר אני יודעת את כל מה שהוא אומר שם... *גאה בעצמי*

חחחחחחחח איזה מאמו'ש....

ובקשר לטריילר לטרויה, אני כבר פשוט -חיייבת- ללכת לראות סרט *כלשהו* בקולנוע!!!

wicked witch

New member
ראיתי את הטריילר!

זה נראה פשוט סרט טוב! אפילו בלי קשר לאורלנדו.... (כמובן שהעובדה שהוא שם רק גורמת לי לרצות לראות את הסרט עוד יותר
)

למעלה