אני צריכה עזרה מישהו שהתחלנו לצאת... אני מבקשת מסר מה את יכולה לקבל בתיקשור,קוראים לו דודי... יצאנו יום רביעי והיה כייף ....... אני לא יודעת אם הוא רציני.... תודה יקירתי
תראי חמודה לענות לך אם הוא רציני אני לא יכולה כי אני יכולה לבדוק רק לגבייך ולא לגביו את זה את כבר בטח יודעת. אני יכולה לומר לך מה מראים לי, אני רואה תמונה שלכם ביחד הולכים יד ביד עם אנרגיה נעימה ביניכם לכן אני מבינה מזה שיש אכן אישור לקשר ומכאן זה תלוי בכם.
בזמן שכתהתי לך שהוא לא התקשר חזרתי לחדר וראיתי 2 שיחות ממנו. דיברנו והוא נתן הסבר למה הוא לא התקשר. אח"כ דיברנו עוד והוא אמר לי שהנסיעות מתישות אותו ושהמרחק הוא רב בנינו.(45 לכל כיוון) אני מבינה והוא הזמין אותי לצאת שוב..... והיום אני נפגשת איתו.היה לי היום ראיון עבודה באיזור המרכז איפה שהוא נמצא.אמן שהתקבלתי!!!! אולי דברים השתנו ומה שראית היה נכון,בסך הכל הוא אדם מקסים. תודה רותי תודה שיש אותך ותודה שיש לך פורום כזה מקסים וכייפי אוהבת....
אני יודעת שאין דבר שאסור ודבר שמותר! אבל בכל זאת אנחנו יכולים ליצור מעגלים שאח"כ מחזירים עליהם חובות. אתמול הוא אזר אומץ וסיפר לי שמאוד מאוד מצאתי חן בעיניו והוא לא יודע איך לומר לי אבל הוא פרוד בדרך לגירושין והוא התחתן איתה כי היא היתה בהריון ולא רצתה לעשות הפלה. אז גם יש לו ילד.הוא לא הפסיק להתקשר ולבקש סליחה..... לא יודעת איך כל כך מהר אני פיתחתי אליו רגש.... השאלה שלי היא.... האם עדיף לי לעזוב את העניין(עכשיו אני לא מדברת איתו)אבל הוא רוצה להמשיך להיות בקשר איתי. אני יודעת שאלו בחירות שלי,אבל מבחינה אנרגטית מה זה אומר? תודה אהובתי
שאת צריכה להיות שלמה עם ההחלטות שלך לכאן או לכאן, אל תעשי מעשים שתצטערי עליהם אחר כך, אם מרגיש לך ליצור איתו קשר רק לאחר שהוא יהיה באמת פנוי רגשית רק אלייך לכי עם זה עד הסוף ואל תחששי שבגלל האקט הזה את תאבדי אותו.