היי! ראיתם מה כתוב בפיוז?

ShiN ShiN

New member
היי! ראיתם מה כתוב בפיוז?

מישהו ראה את ה"כתבונת" שעשו על בנות גילמור בפיוז?! נכון שרשמו כמה דברים טובים, אבל הרוב כ"כ עצבן אותי!! על אלקסיס בלדל: "שחקנית בעלת מראה צפוני קריר, צח עור ותכול עין, ממש לא סקסי, אבל תמיד יימצא הבן החנון שהלוק הזה משגע לו את המוח (ובדרך כלל מדובר בותר מבן אחד, שיהיה להם לבריאות)." הכתב קרא ללורן גראהם "מעצבנת בהתחנחנויות שלה" מישו עוד קרא את זה?! אוהבת

*hadas*

New member
כן, כן קראתי...../images/Emo3.gif

רורי מראה צפוני קריר
טוב שלא.. יש לה פרצוף של ילדה קטנה..
ולורליי לא מעצבנת...
כתבה מפגרת...

z O e i

New member
../images/Emo46.gif *עומדת להתפוצץ*

מה זהההההה?????????? כתבה מטופשת, שילכו לעזזל!!!

לדעתי היא ממש לא מגזימה..

שירן-את צודקת. כמה שאני שונאת שבאים אל מישהו ואמרים לו "אוקיי, נאחנו צריכים כתבה על בנות גילמור. קדימה, צא (במקרה הזה, רן בן-נון) למשימה
". רן: (חושב לעצמו ´בחיים שלי לא ראיתי בנות גילמור. טוב נראה פרק אחד ונעשה כתבה´..) כמה שאני שונאת שעושים את זה
הרן הזה כתב "רורי גילמור התחילה עכשיו ללמוד בבית ספר סופר יוקרתי לבנות, על מילגה מלאה, כי מה לעשות, בניגוד לאמא הדי פרחית שלה - רורי היא גאון לא קטן." נו באמת.. אם צ´ילטון היה בית-ספר לבנות אני לא חושבת שהיינו מכירים את טריסטן
אני כועסת, תסלחו לי..
P.S כועסת ומאוכזבת.

Mooa-Numi

New member
אוי זה מזכיר לי...!

יום אחרי שהפרק הראשון בעונה הראשונה של בנות גילמור היה בישראל, כתבו עליו בעיתון שזו סדרה חסרת רמה, לא מציאותית, משעממת, מעייפת, וואטאבר. אבל חודש אחרי זה אמרו "סליחה-טעינו-הסדרה מהממת!" אין-אין כמוהם!! -23:52- (בנות גילמור זה ארוך מידי... אולי בקיצור נקרא לזה ב"ג? או... באג? או...
(| באג |)

*קליאו*

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo105.gif

לא קרתי את הכתבה הזו, ולפי רמת ה~התלהבות~ שלכם ממנה, אני גם לא חושבת שאני אקרא. בחיים שלי יש מספיק דברים לא מוערכים ומזולזלים, לא רוצה להוסיף גם את
{
} לרשימה..
פרק מעולה
אמילי&פריס פוראבר!!

כדאי לך לקרוא..

הכל דיבורים / רן בן-נון העונה החדשה של "בנות גילמור" נראית הרבה יותר מלוטשת ומשוכללת, והשיחות בין הגיבורות מתעלות לפעמים לגבהים קסומים דיבורים זה נחמד, תשאלו את אמנון לוי ונסים מישעל. יותר מזה - דיבורים זה קריירה, בתנאי, כמובן, שכותבים אותם כמו שצריך, שלא מתלהמים, ושממציאים דברים חדשים במקום למחזר קלישאות. יש אנשים שיודעים לייצר דיבורים, ורובם מעצבנים ב"דוסון קריק", או מלבבים ב"בנות גילמור", סדרה מתוקה בעונה חדשה. בנות גילמור הן לורליי ורורי גילמור, אם ובת, שמברברות את חייהן לריק פרק אחרי פרק, עונה שנייה אחרי ראשונה, בהצלחה גדולה ומפתיעה, כי מתחת לכל העסק טמון כישרון עצום. קודם כל הברברניות עצמן: אמא לורליי היא לורן גרהם המרשימה, שעוברת את שנות ה-30 לחייה בסטייל נערי מלוטש, מעצבנת בהתחנחנויות שלה, אבל מספיק בייב ומספיק אינטליגנטית כדי שנסלח לה על השטויות. היא האמא, אבל מבחינה שכלית היא הקטינה של הסדרה, היא זו שעושה את השטויות, ולא יודעת מה היא רוצה, ובסוף מקבלת את הנזיפות - והיפוך התפקידים הזה, אמא צעירה מול בת "זקנה", הוא סוד הקסם הדברני של "בנות גילמור". הבת הבוגרת רורי (אגב, רורי הוא קיצור של לורליי, כך שבתעודת הזהות לפחות כתוב לשתיהן אותו דבר) היא אלכסיס בלדל, שחקנית בעלת מראה צפוני קריר, צח עור ותכול עין, ממש לא סקסי, אבל תמיד יימצא הבן החנון שהלוק הזה משגע לו את המוח (ובדרך כלל מדובר ביותר מבן אחד, שיהיה להן לבריאות). רורי גילמור התחילה עכשיו ללמוד בבית ספר סופר יוקרתי לבנות, על מילגה מלאה, כי מה לעשות, בניגוד לאמה הדי פרחית שלה - רורי היא גאון לא קטן. היא יודעת בדיוק מה יהיה בהמשך חייה - קריירה ענקית, משפחה והצלחה כבירה בעל העולמות. עם אמא שלה היא לא ממש יודעת מה לעשות, חוץ מלדבר, הרבה. אתם מבינים? האמא והבת האלה הן גם החברות הכי טובות, ממש חלומה של כל מתבגרת. האמת היא שהעונה הראשונה של "בנות גילמור" נצלחה בשלום רק על-ידי חולי טלוויזיה אמיתיים, כי היא דרשה קצת סיבולת לב-מוח, כי היא הייתה קצת מעצבנת, כי הדיבורים היו ברבורים לפעמים. אבל העונה החדשה, עד עכשיו, נראית הרבה יותר מלוטשת ומשוכללת: השיחות בין הגיבורות מתעלות לפעמים לגבהים קסומים, עם תרבות פופ מעניינית, הרבה חוכמה ופשטות, ולפעמים גם ניצוצות של חשיבה פילוסופית מעוררת (ממש ככה, ברצינות). חוץ מזה, אמא לורליי לא התחתנה עם המורה של הבת רורי, וכך הסדרה ניצלה מגורל גרוע ממות קליני, אז באמת אפשר להמשיך לראות בכיף. (מתוך האתר ynet וכמובן, עיתון פיוז.)

z O e i

New member
....

"האמת היא שהעונה הראשונה של "בנות גילמור" נצלחה בשלום רק על-ידי חולי טלוויזיה אמיתיים, כי היא דרשה קצת סיבולת לב-מוח, כי היא הייתה קצת מעצבנת, כי הדיבורים היו ברבורים לפעמים."

YaLdoNet 4 EveR

New member
איזה עלובים הם

רואים שהם לא יודעים להעריך את מה שבאמת עומד מאחורי הדיאלוגים בבנות גילמור. השנינות, המהירות של המוח, שיילכו למצוא לי את זה בסדרה אחרת!

Death Wish

New member
הם חשבו שהם חיוביים?!?

בושה!!!!!!!!1 מה כל השטויות האלה??? רורי מאוד יפה!!!!!! והעונה הקודמת היתה מצוינת!!!!!!!!!!!! אני מלאה בבושה וכלימה!

SaberTooth

New member
../images/Emo46.gif אני רותח ../images/Emo46.gif

כל מילה ב"כתבה" הזו עיצבנה אותי יותר מהקודמת! מי זה הרן בן-נון הזה? איפה הוא? שיזהר ממני! הוא לא מבין שכל הדיאלוגים עושים את הסידרה?

shalti

New member
טוב, אז קראתי את הכתבה, ו...

אני גאה לומר שאניחולי טלוויזיה אמיתי בכל מה שקשור ל בנות גילמור!!!!!!! כתבה מפגרת למחצה, ואני לא מאמין שמישהו ראה את התוכנית הזו וכתב מה שה, (ופה לא אנקוב בשמות) כתב מת על רורי לורליי לוק דין ולאחרונה אמילי פריס, הפתיעו אותי בפרק האחרון תוכנית מס´ 1 לכל הדעות מת על בנות גילמור!!!!!!!!! מהפרק הראשון וכל הרי ראנס בשבת וזו כמובן הדעה שלי בכבוד רב שאלתי

tiffany20

New member
הכתבה בפנאי פלוס

ראיתם את הכתבה עם לורן שהתפרסמה בפנאי פלוס- אויי הכתב הזה כל כך שקרן הוא הוסיף שם דברים מעצמו בלי שום קשר ללורן. לורן לא 1.75 היא פחות היא פשוט על עקבים כל הזמן. היו שם עוד דברים שלא אהבתי אבל נחמד לדעת שבפנאי פלוס חשבו על המעריצים של הסדרה. ובקשר לזה שהיא כביכול "רוצה ילדים" אני מבטיחה לכם שזה לא נכון.

למעלה