היי קרן

MESEE

New member
היי קרן

שמי לירון 18.7.1981 במסיבת רווקות של חברה יעצה לי נומרולוגית להחליף את שמי ולא ייחסתי לכך חשיבות ליום ההולדת קיבלתי מתנה- פגישה עם נומרולוגית (אחרת) והיא יעצה לי להוסיף לשמי כשם שני את השם מיה (או ליהי או עלמה) כדי להגביר אגו ואסרטיביות ויוזמה (ולהשתמש בו 5-6 פעמים בשנה) אני מבולבלת...

טוב שאת מבולבלת ואני מבינה אותך מאוד !!

לצערי היום כל נומרולוג שאין לו משהו טוב לומר ישר מעייץ להחליף / להוסיף שם ואז ישנה הרגשה של כאילו וואו היא יודעת משהו ושווה להקשיב לה . לדעתי אילו שטויות במיץ עגבניות !! שינוי שם אינו בא לידי ביטוי אם משתמשים בו מספר פעמים , אין לו שום אפקטיביות אם הוא לא בא לידי שימוש כל הזמן תחשבי את באופן הגיוני : האם זה נראה לך תקין שאם מישהו חסר לו אסרטיביות ישנה את שמו וישתמש בו מספר פעמים בשנה ואז הופ הוא יהיה אסרטיבי ? מה זה תוכנית כבקשתך ? אוי, אני ביישנית אז אני יוסיף א' לשם שלי והביישנות תיעלם . צר לי מאוד על השטויות במיץ שאנשים מבלבלים במוח , את לא צריכה לא לשנות ולא להוסיף לשמך שום אות ! השם שלך מתאים לנתונים שלך וככל שתגדלי את תבשילי עם תכונותייך ורק עבודה פנימית ומודעות עצמית יוצרות שינוי משמעותי בחיים הכל מתחיל מבפנים !!! בברכה,קרן

למעלה