היי קרן...

היי קרן...../images/Emo24.gif

אני פונה אלייך בשאלה הקשורה לזוגיות ( הכינוי הקודם שלי היה נ ע מ ה א, אם את זוכרת
) הכרתי מישהו (לא בדיוק הכרתי עכשיו... הוא היה שכן שלי בשנות הילדות שלנו, ורק לאחרונה התפתח קשר), שמו 300,10 40,6,70,30,40 תאריך הלידה שלו הוא 7.3.1982 שם אמו הוא 100,9,10 שמי 50,70,40,50 1,30,10,5,6 תאריך הלידה שלי הוא 8.5.1983 שם אמי 200,10,50,5 נחמד לי לדבר איתו, אבל הוא קצת אדיש... אני לא יודעת איך להסביר את זה... בעקבות החלטות שקיבלתי (לא לגביו, אלא לגביי זוגיות בכלל), החלטתי שאני לא נלחצת בכל מה שקשור בזוגיות... שאני אהפוך את הסבלנות למנת חלקי... השאלה שלי היא האם להיות אופטימית לגביו? משהו יכול לצאת בינינו? (מאוד הייתי רוצה)... האם הוא פנוי לקשר? או שעובר עליו משהו שימנע ממנו מלפתח זוגיות (איתי או בכלל?) ואם כן, מה עליי לעשות? תודה על עזרתך (שוב פעם
) נעמה

אני לא בודקת זוגיות או התאמה

ובמיוחד כאשר אין בכלל קשר . ממליצה לזרום ולראות אם מתפתח משהו או לא . שבת שלום ,

אני מבינה... אז תוכלי בבקשה

להגיד לי מתי תהיה זוגיות שתוביל למיסוד? בפעם הקודמת ששאלתי אותך, אמרת כי תהייה זוגיות, אך קודם עליי לעשות "עבודה נפשית" על מנת לאפשר לגבר להכנס אל חיי... ובכן, אני מאמינה כי עשיתי אותה (ואם לא לחלוטין, אז אני בעיצומי התהליך)... אני מרגישה כי אני מוכנה לקשר... אז.... מתי? תודה רבה! נעמה

למעלה