היי. קמתי הבוקר עם כאבי בטן ואחרי זה מרגישה בחילות, יש משהו טבעי להרגיע?
מ מירב הnמה New member 21/12/08 #1 היי. קמתי הבוקר עם כאבי בטן ואחרי זה מרגישה בחילות, יש משהו טבעי להרגיע?
ה ה מוזה New member 21/12/08 #2 אומנם כבר ערב מניסיוני,כשהבטן רגוזה עוזרת לי מאוד חליטת עלי מרווה [אפשר לקנות/לקטוף עלי מרווה טריים ,עדיף לטעמי]
אומנם כבר ערב מניסיוני,כשהבטן רגוזה עוזרת לי מאוד חליטת עלי מרווה [אפשר לקנות/לקטוף עלי מרווה טריים ,עדיף לטעמי]
ק קצין בכיר New member 22/12/08 #3 אולי זה בגלל שאת חמה ? לזה יש תרופת סבא ..חחחחח חליטת עלי מרווה תעזור כנראה או שלא.. שוב יש הרבה גורמים משפיעים
אולי זה בגלל שאת חמה ? לזה יש תרופת סבא ..חחחחח חליטת עלי מרווה תעזור כנראה או שלא.. שוב יש הרבה גורמים משפיעים
ע עוז46 New member 22/12/08 #4 כאבי בטן ובחילות על הבוקר מבאס לאלה. שמעתי על עלי ארטישוק אבל לך תסיג דבר כזה. אבל קימל יעשה פלאים. גם האזוב המצוי והאניס עוזרים מאוד. בעניני בטן אני דוחף תמיד גם רוזמרין, אפילו שלא מצאתי סימוחין. בתקוה שעבר כבר
כאבי בטן ובחילות על הבוקר מבאס לאלה. שמעתי על עלי ארטישוק אבל לך תסיג דבר כזה. אבל קימל יעשה פלאים. גם האזוב המצוי והאניס עוזרים מאוד. בעניני בטן אני דוחף תמיד גם רוזמרין, אפילו שלא מצאתי סימוחין. בתקוה שעבר כבר