היי קוראים לי ג'ני

Not so special

New member
היי קוראים לי ג'ני

ואני גרה בקליפורניה בני דודים שלי באו אלינו מישראל לחג פסח והביאו לי מתנה דיסק של הדורבנים ואיך להגיד... התאהבתי! הדיסק ממש מדהים ומיוחד ואני שומעת אותו 24-7 הדבקתי את כל החברים שלי וגם הם אהבו מאוד ועכשיו כולנו מכורים צרבתי לכולם למרות שאני לא צורבת אבל אין פה איפה לקנות ודודים שלי ישלחו לי דיסקים כשהם יחזרו לארץ לקחתי על עצמי את התפקיד של להפיץ אותם פה באיזור וכולם עוד ישמעו עליהם ויתאהבו בהם כי הם גדולים ומיוחדים בכל מקרה הייתי רוצה יותר פרטים על הלהקה ועל חברי הלהקה תודה:)

Noga s

New member
../images/Emo15.gif צודקת...

בהחלט אפשר להגיד שהם הלהקה! מה את רוצה לדעת ועל מי? תשאלי ונענה לך. ותמשיכי להפיץ ...

papal

New member
ג'יני ברוכים הבאים

אני בטוח שהדורבנים ישמחו לשמוע שיש להם אוהדים גם בחול ובכל מקרה למידע נוסף תמיד את מוזמנת לגלוש לאתר של הלהקה www.dorbanim.co ולאתר של מאמ"ה www.mamadorb.com ואם תרצי עוד מידע אשמח לעזור האיי סי קיו שלי הוא 18447096 פפל

../images/Emo45.gif כל הכבוד על היחצון בחו"ל ../images/Emo13.gif

קודם כל- ברוכה הבאה לפורום
אני יודעת שיש איפה-שהו את הקליפ של "שוב הדיסקו כאן" שבא עם הסינגל של "יצאנו לרקוד"-ואני מחפשת את זה לעצמי כבר המון זמן ברגע שיהיה לי אני אשלח לך את הקליפ-זה קליפ מצויין, וכל מעריץ אוהב אותו... קליפים אחרים אני לא יודעת אם יש על דיסקים-אם יש אני אנסה להשיג לך! פרטים עליהם: יש פה ראיון דיי ישן איתם, אבל הוא גם משהו, וחוץ מזה כמו שטל אמר- www.dorbanim.com שזה האתר הרשמי, www.mamadorb.com שזה האתר של מאמ"ה- אוהבי מוזיקת הדורבנים ויש שם המון מידע גם על הלהקה וגם על חבריה בפרט תהני, ואני מקווה שאם מתישהו תבואי לבקר בארץ בקרוב תוכלי לבוא להופעה שלהם- כי אני מבטיחה לך שאפילו שזה נשמע כאילו הלהקה במיטבה בדיסק- זה כלום לעומת החוויה של הופעה שלהם. ושוב כל הכבוד על ה"יחצון"

Not so special

New member
הרבה תודה!

זה בדיוק מה שחיפשתי... אתרים כאלה! אז תודה ואני אשתדל להכנס לפה ואני גם אבוא להופעה כשאני אבקר בישראל בקיץ!

למעלה