היי, קוראים לי אודי

michali72

New member
היי, קוראים לי אודי

אני הכלב הכיייי חמוד בעולם ואני עדיין גור (בן 10 חודשים). יש לי חיבה לכל דבר זז- חתולים, אנשים ושות` ואני תמיד אשמח שילטפו אותי כי פינוק זה השם האמצעי שלי. אני גר עם מיכל (בעלת הדירה) בדירה פיצית וזעירה בת``א עם אחיי החתולים ומאוד מאוד צפוף לי ואין לי מקום ומשעמם לי נורא. אז אני מחפש בית חדש שיאהב אותי ויתן לי אהבה גדולה כמו שאני אתן לדייריו. מיכל אמרה לי להגיד שיש לי את כל האינסטרומנטים הנידרשים והשבוע אני גם הולך לעבור סרוס. אפילו צרפתי תמונה כדי שתראו כמה אני חמוד אם אתם לא מאמינים....

toomuchdogs

New member
האמת, לא חושבת שהסיבה הזו מספיק טובה

כדי לעקור אותו מביתו? אם כך את חושבת עכשיו, למה מלכתחילה אימצת אותו הרילהעביר כלב מבית לבית לא עושהטוב להתנהגות שלו - הוא כלב יפה ומדהים ואת ההודעה שלך ראיתי לפני דקותיים והמשכתי הלאה - אבל ממש כאב לי לחזור ולקרוא שוב מהי סיבת המסירה. משעמם = טיולים ארוכים כשאת בבית יפתרו זאת דירה פיצית בת"א? = אנחנו בבית עם 10 כלבים ולא משנהמה גודל הדירה היא עדיין נראית פיצית....יש כלבים שחיים עם זה בכייף - ראי את אולטרא מרין שחיה בדירת חדר עם דנית ענקיה - לא תראי אותה מתלוננת על גודל - מי שאוהב מעריך ומתמודד.

michali72

New member
קודם כל לא צריך לכעוס כי זה מה שמישתמע

אין לי שום כוונה להכאיב לאודי אלא רק לעשות לו טוב. בביתי גרים שון ונחי שהם שני חתולים זכרים בני שנה שאני מאוד אוהבת וקשורה אליהם. מאז שאודי נכנס לבית הם מתים מפחד אני לא יכולה לישון איתם או להיות איתם ברחבי הבית. הוא לא מפסיק לינבוח ולבכות כל הלילה כי הוא לא ישן איתנו אבל כשאני מכניסה אותו לחדר הוא רב איתם. אין לי גלולת קסם אבל מאידך אני כבר 4 ימים לא ישנה בלילה בגלל זה.

NoKi2sh

New member
איש לא כועס.

היא ענתה לך יפה,לדעתי. חתולים+כלב זה קשה, אולי מתישהו הם יתרגלו, בכל אופן, חבל שלא חשבת על זה מלכתכילה, לפניש לקחת אותו והוא התאהב ונקשר ונשאר ומרגיש בבית. אל תנטשי(למסור -לזרוק מהבית=נטישה. הוא ידפק מאוד בגלל זה), הוא יפה ויהיה לו טוב איתך גם אם זה יהיה ריבוע קטן של מקום, העיקר להיות יחד עם הבעלים שלו. גם למסור זה לא גלולת קסם. ניסית מאלף? הוא יקלוט בסוף שבלילה הוא לא נכנס לחדר, הוא גם גור, ככה שהתנהגותו ניתנת לשינוי. אולי במקרה הזה כלוב טיסה(פתוח אפילו) יועיל, אני יודעת שכככה מרגילים כליבם לחתולים וההפך. רק לא לקחת אותו מהבית שלו. הוא שלך, אני לא יודעת איך תחיי עם עצמך בידיעה שנתת אותו למישהו אחר, לא לדעת מה קורה איתו.לא לראותו לעולם.

למסור=לנטוש??

צר לי, אבל את טועה לחלוטין.. נטישה משמעותההיא להפקיר יצור לגורלו מבלי לעזור לו, להפסיק להכיר בקיומו באופן מוחלט. מיכל, לפי מה שהבנתי, לא רוצה את הכלב בבית סתם כי זה לא נוח לה, היא לא נרדמת ויש לה חתולים. אולי היא הייתה צריכה לחשוב על הדברים האלה לפני שהביאה אותו אליה, אבל לומר שהיא נוטשת אותו תהיה טעות היא לא תתחזיק בו יותר, אבל בכל זאת היא הולכת לסרס אותו כדי לעודד אנשים לקחת אותו. היא מחפשת לו בית חם ומשפחה מסירה היא לא נטישה. משמעות שתי המילים שונה. לי הייתה פיטבולית שמסרתי לחוות פיטבולים ענקית ושמחה. היא נהנית שם נורא והזנב שלה לא מפסיק להתקשקש לו בשמיים. היא מאושרת. אם הייתי זורקת אותה מהבית זו הייתה נטישה. אבל מצאתי לה בית שיעשה לה טוב יותר. הרי אני לא אוכל לטפל בה כראוי, כמו שמיכל לא תוכל עם אודי. אם היא הייתה גדלה בלי החינוך המתאים היא עוד הייתה עלולה מתישהו לנשוך מישהו. בחיפה לפני שבוע בערך ננשך ילד בן 6 על ידי פיטבול שהיה בייתי חברותי ורגוע. אם זה היה קורהנ לי עם הגורה שמסרתי לא הייתי סולחת לעצמי לעולם. ילד בן שש שאיבד אוזן זה נורא. אני סוטה מהנושא אני פשוט נורא התלהמתי מההודעה הזו... ברור לי שאת אוהבת בעלי חיים ואת אומרת שזה מרגיש להם כנטישה לכל דבר (כשמוסרים כלב למשפחה טובה הוא עדיין עלול לפתח פחדים וחרדות) אבל זו פשוט לא נטישה........ :-\

טוב ששאלת

כיכדי לברר את זה בעצמי הלכתי לשם עם הגורה, לראות אם זה בכלל מתאים לה שם חצר ענקית מלאה בפיטבולים. בתל אביב, המון דשא ומתקנים לשעשוע. כשהבחור אומר "מי רוצה בלון?" (הם אוהבים לשחק עם בלונים) הם משתגעים ורוצים לשחק. הם מאושרים שם ודואגים לכל מחסורם, ולא פחות חשוב אולי.. הוא דואג לזה שיהיו רגועים ולא יהוו איום

michali72

New member
תודה!

תודה על התמיכה כי גם כך קשה לי. אנשים לפעמים קצת מקצינים. לפני הכל אני לקחתי אותו כדי להציל אותו ממות יומיים אחרי. כוונתי, במידה ולא אסתדר, למצוא לו בית שיתאים לצרכיו ולא לא אמסור! אני בת של מאלף כלבים והנפש של הכלב יותר חשובה מכל צורך אחר שלו. במידה ואני אהיה אומללה ממנו הוא יהיה אומלל גם. אני מקווה שאוכל למצוא לו בית עם גינה כי זה יהיה מושלם בשבילו ולגבי ההיקשרות שלי אליו? לצערי הרב אני עדיין לא מאוהבת, אני עייפה מכדי להיות מאוהבת. לוקח זמן להיקשר לא לוקח זמן לכבד אותו!@

toomuchdogs

New member
חס וחסה כועסת...אני יותר כואבת מכועסת

4 ימים!?!??!? זה הכל??? זה כל הסיכוי שאת נותנת לחתיך הזה? שמעי, הוא סה"כ בן 10 חודשים - עדיין גור אל תטעי, עדיין רצוי שיציבו לו גבולות ואם החלטת שאינך רוצה אותו בחדרך הוא צריך להבין זאת, מנסיון אישי כלוב הטיסה שהומלץ לך עליו יכול להשרות בכלב את הבטחון לו הוא זקוק וכך שניכם תישנו טוב בלילה - רצוי ומומלץ לקבל שיעור או שניים ממאלף - ספתח טוב יכול לתת לארבעתם הרמוניה לשנים הבאות. אם אני לא ויתרתי על כלבה שהתכסחה עם כלבה אחרת בבית עד כדי תפרים 4-5 פעמים במהלך השנים האחרונות אני חושבת שלא כדאי לרוץ לוותר. הויתור הוא החלק הקל - הלוא באהבה צריך להשקיע, לא?
קיצר, אולי תעזרי כאן בכמה אנשים שיש להם הרמוניה בין החתולים לכלבים בבית ותלמדי מהן, אבל אני מאוד ממליצה על מאלף שישב אצלך בבית ויבחן את המשפחה המעניינת שלך... בהצלחה

michali72

New member
ואת מכירה מחנך כלבים שאוכל ליצור עימו קשר

ומטפל באזור ת"א?

מחנכת ומאלפת כלבים באיזור ת"א

אני מכיר אחת מצויינת המשתמשת בשיטות חיוביות בלבד.ויש לה שפע הצלחות בבעיות דומות ומורכבות יותר,שמה נוגה והנייד של הינו: 2611049 052 בהצלחה.

toomuchdogs

New member
קודם כל

אני שמחה לראות שאת שוב שוקלת את נושא המסירה ומנסה למצוא פתרון חלופי
בנוגע למאלפים - תיכף תקבלי הצעות - אני אישית אינני מכירה אבל דיי ברור שיש כמה וכמה - שמעתי המלצה חמה על מנוחי - אולי תנסי אותו

michali72

New member
את לא! מתארת לעצמך כמה אני שמחה שאמרת את שמו

של מנוחי מפני שבמקרה הוא היה אצלי אתמול לשיעור בפעם הראשונה. הגעתי אליו גם כן דרך המלצה חמה וזה היה שווה כל דקה של למידה. הוא משתמע כמומחה באופי כלבים...אם את יודעת עליו אינפ' אשמח לשמוע...ותודה!

למעלה