היי צריכה עצה

היי צריכה עצה

הבעיה שלי קצת מוזרה אבל היא מפריעה לי אני בת 21 לא מוצאת עבודה וחיפשתי וההיתי בראיונות (המון ראיונות) אני גרה ביבנה שזה דיי חור ולכל ראיון אני ריכה לנסוע לת"א אין לי אוטו אני שונאת נסיעות באוטובוס אבל מלא זה - אני לא מפונקת מצדי לעבוד בירושלים ולנסוע לשם כל יום רק לעבוד, אבל הנסיעות עולות המון כסף.... באמת 10 פה ו 10 שם.. וביחד זה המון ואני צריכה להכניס כסף לחשבון לא להוציא......... ויש עוד משהו אני אוהבת ממש בע"ח ואהייתי רומה לעבוד בגן החיות בראשון.. הבעיה היא - מה לעשות לבוא לשם להגיד להם (רכזת כ"א?) "היי אני מיכל אני מוכנה לעבוד בכל דבר" עוד לא ראיתי אף מודעה בעיתון לשם (או לאף גן חיות אחר?)

duduamar

New member
כן!

מה יש לך להפסיד? גשי אליהם ודברי שם עם אחד האחראים, תסבירי לו שאת אוהב בע"ח ותשאלי אם יש לך צורך כרגע באנשים, ולאילו תפקידים. אני בטוח שזה שהגעת בלי מודעה ובלי כלום ירשים אותם.

בטח שכן!

אני בטוחה שישמחו לקבל אותך לעבודה בגני חיות. אולי הם יוכלו לתת לך משרות כמו להאכיל חיות וכדומה.

redbamba

New member
בספארי יש

בספארי בר"ג יש עבודה של להאכיל תחיות ולנקות את החרא שלהם... רק צריך בטלפון לאדם הנכון...תעשי קצת חקירה ..תקשרי לספארי ותבקשי את הכח אדם...תהיי נחמדה ואני בטוח שיזמנו אותך

דווקא היה מעניין להאכיל את הנמר

האריה והלביאה..

kimo

New member
אני קיבלתי פקס עם פנייה כזו...

אמנם בתחום אחר לגמרי, אבל מישהי שעברה ל"עיר הגדולה" שלחה פקסים לכל החברות בתחום בה רשמה את נסיונה בתחום ואת העיניין שלה למצוא עבודה בתחום פה באזור תל אביב. ממש הערכתי את זה וישר זימנתי אותה... פיתחה קריירה שהיום היא בשיאה.. גם חבר לאחרונה שהתעניין באיזה שהוא תחום פנה לכל העוסקים בו ולפחות 4 (!!!) זימנו אותו לראיון, אשכרה בסוף הוא היה צריך לבחור ביניהם... קיצור, לכי על זה.. לפעמים חסר כוח אדם אבל לא ממהרים לפרסם מודעה משיקולים אלו ואחרים, לפעמים שומרים את הפניות למקרה שפתאום מישהו עוזב למה לא לנסות בעצם...?

למעלה