../images/Emo168.gifכל הרשימה המלאה כאן../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif
(אפילו ביט69!!!) לפי סדר הופעתם:
ביט69 - כמו שלך,נחמן מאומן,יותר מדי סרטים,עוגות גבינה,אולי,כל הילדים,נמאס
ברי סחרוף - אין קץ לילדות,ניצוצות,כמה יוסי,הפוך,עיר של קיץ,ככה זה,עוד חוזר הניגון,מונסון
שייגעצ - חייל של 100 שערים,פקיד אפרורי,מרלין מונרו,משקאות חריפים,אם את בעניין,המילים הכי יפות,ניו יורק-רפיח, פרח נתתי לנורית,אבא עורך דין
חמי רודנר - גאולה,מכונת השירים הגדולה,נפלת חזק,מישהו שומע אותי,השמיים הגבול, אולי בכל זאת סאלי,מה שעובר עליי, + אחלום לנצח של מופע הארנבות של ד"ר קספר (שי להב היה הקלידן)
אריק ברמן - המתוקות האחרונות,שער 6,מה עוד ביקשת,יום חדש נפלא,בינונימי,ג'וני
מה קשור? - חולה עליך,שר מהלב
אביב גפן - מחר,מיליארד טועים,השיר שלנו,שיר הסמרטוטים,עצוב בלעדייך,עונות,זה רק הלב שכואב לך,אור הירח,תקווה,כשאתה כאן,שחור ולבן,יומן מסע,סוף העולם,עכשיו מעונן
מוניקה סקס - איש קש,על הרצפה,מכה אפורה,גשם חזק,מספיק בנאדם,פצעים ונשיקות,שנים חסומות,סאן חוזה.
משינה - אחכה לך בשדות,אין מקום אחר,רכבת לילה לקהיר,אהובתי,שלג צח,את באה לבקר,משהו קטן וטוב,את לא כמו כולם,להתראות נעורים שלום אהבה.
סינרגיה - צועקים על אהבה,אשם,תראי זה אני,חום יולי אוגוסט,עד אלייך,מרגיש אחר
עברי לידר - ניסים,האנשים החדשים,זה לא אותו דבר,הכוס הכחולה,בוא. עם הרבה מאמצים הייתי יכול גם לסדר את השירים לפי הסדר אבל זה מיותר(עברי כן לפי הסדר וגם אביב 90% לפי הסדר) בכל מקרה אני כמעט בטוח ב100% שאלה כל השירים שהיו ברוק עצמאות,אם במקרה במקרה שכחתי שיר של מישהו אתם כמובן מוזמנים להוסיף