היי צריכה עזרה ...

היי צריכה עזרה ...

למישהו יש את רשימת האומנים+השירים ששר כל אומן מרוק העצמאות אתמול (ראשון)? תודה רבה רבה.

ב ר 3

New member
אמנים כן... שירים בערך

ביט 69 ברי סחרוף שייגעצ חמי רודנר אריק ברמן אביב גפן מוניקה סקס משינה סינרגיה עברי לידר (ומה קשור? הנחו את הערב) שירים ממה שאני זוכרת: שייגעצ - חייל של 100 שערים, פקיד אפרורי, מרלין מונרו, משקאות חריפים, אם את בעניין, המילים הכי יפות, ניו יורק-רפיח, פרח נתתי לנורית מוניקה סקס - איש קש, על הרצפה, מכה אפורה, גשם חזק, מספיק בנאדם, פצעים ונשיקות, שנים חסומות, סאן חוזה, אריק ברמן - המתוקות האחרונות, שער 6, מה עוד ביקשת, יום חדש נפלא, בינונימי, ג'וני עברי לידר - בוא, הכוס הכחולה, האנשים החדשים, ניסים, זה לא אותו דבר, סינרגיה - צועקים על אהבה, אשם, תראי זה אני, ביט69 - כמו שלך, סרטים, עוגות גבינה, ברי סחרוף - אין קץ לילדות, ניצוצות, עבדים, כמה יוסי, חמי רודנר - גאולה, מכונת השירים הגדולה, נפלת חזק, מישהו שומע אותי, מה שעובר עליי + אחלום לנצח של מופע הארנבות של ד"ר קספר (שי להב היה הקלידן) משינה - אחכה לך בשדות, אין מקום אחר, רכבת לילה לקהיר, אהובתי, אביב גפן - סוף העולם, אור הירח, מחר, יומן מסע, עכשיו מעונן, כשאתה כאן (נראה לי, או שיר אחר של נינט), זה מה שאני זוכרת כרגע, בטוח אנשים יוכלו להוסיף :)

Chandler Rulz

New member
אני יכול להוסיף טיפה:

חמי רודנר - השמיים הגבול, אולי בכל זאת סאלי, וב"מישהו שומע אותי" הוא "סימפל" את I Just Can't Get Enough של דפש מוד
משינה - שלג צח, את באה לבקר, משהו קטן וטוב אביב גפן - שיר שנקרא "שחור לבן" או משהו כזה, זה רק הלב שכואב לך, שיר הסמרטוטים, השיר שלנו, עונות, ויכול להיות שאני זוכר לא נכון, אבל זכור לי גם "מיליארד טועים"..

DrKasperrrr

New member
תיקון קטנטן לברי

הוא לא שר את עבדים והוא שר גם את "עיר של קיץ", "ככה זה", "עוד חוזר הניגון", "הפוך" ו "מונסון".

../images/Emo168.gifכל הרשימה המלאה כאן../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

(אפילו ביט69!!!) לפי סדר הופעתם: ביט69 - כמו שלך,נחמן מאומן,יותר מדי סרטים,עוגות גבינה,אולי,כל הילדים,נמאס ברי סחרוף - אין קץ לילדות,ניצוצות,כמה יוסי,הפוך,עיר של קיץ,ככה זה,עוד חוזר הניגון,מונסון שייגעצ - חייל של 100 שערים,פקיד אפרורי,מרלין מונרו,משקאות חריפים,אם את בעניין,המילים הכי יפות,ניו יורק-רפיח, פרח נתתי לנורית,אבא עורך דין חמי רודנר - גאולה,מכונת השירים הגדולה,נפלת חזק,מישהו שומע אותי,השמיים הגבול, אולי בכל זאת סאלי,מה שעובר עליי, + אחלום לנצח של מופע הארנבות של ד"ר קספר (שי להב היה הקלידן) אריק ברמן - המתוקות האחרונות,שער 6,מה עוד ביקשת,יום חדש נפלא,בינונימי,ג'וני מה קשור? - חולה עליך,שר מהלב אביב גפן - מחר,מיליארד טועים,השיר שלנו,שיר הסמרטוטים,עצוב בלעדייך,עונות,זה רק הלב שכואב לך,אור הירח,תקווה,כשאתה כאן,שחור ולבן,יומן מסע,סוף העולם,עכשיו מעונן מוניקה סקס - איש קש,על הרצפה,מכה אפורה,גשם חזק,מספיק בנאדם,פצעים ונשיקות,שנים חסומות,סאן חוזה. משינה - אחכה לך בשדות,אין מקום אחר,רכבת לילה לקהיר,אהובתי,שלג צח,את באה לבקר,משהו קטן וטוב,את לא כמו כולם,להתראות נעורים שלום אהבה. סינרגיה - צועקים על אהבה,אשם,תראי זה אני,חום יולי אוגוסט,עד אלייך,מרגיש אחר עברי לידר - ניסים,האנשים החדשים,זה לא אותו דבר,הכוס הכחולה,בוא. עם הרבה מאמצים הייתי יכול גם לסדר את השירים לפי הסדר אבל זה מיותר(עברי כן לפי הסדר וגם אביב 90% לפי הסדר) בכל מקרה אני כמעט בטוח ב100% שאלה כל השירים שהיו ברוק עצמאות,אם במקרה במקרה שכחתי שיר של מישהו אתם כמובן מוזמנים להוסיף

למעלה