היי! צריכה עזרה!

היי! צריכה עזרה!

טוב... אני בכיתה ח´, והמחנכת שלי הטילה על קבוצות ילדים לעשות עבודות... מקבוצה של ארבעה ילדים, רק אני עושה את העבודה המזורגגת הזאת, והם יושבים להם בנחת. נו, טוב. יש להם זכות... בכל מקרה אני לא באה לביה"ס... אז ככה: האם בשנות החמישים היתה תחרות אירוויזיון?
נעץ

lambada

New member
בהחלט!

ואיזה מין ביצפר זה שנותנים עבודות על האירוויזיון! אני רוצה גם!!!! טוב , אז התחרות הראשונה נערכה לה אי שם בשוויץ בשנת 1956 והלאה, ככה שמן הסתאם, היו 4 תחרויות בשנות החמישים, יש מאמר למעלה ואת מוכרחה להסביר לי! באיזה ביצפר את לומדת??? שרון.

אני לומדת בנס-ציונה

בבית-ספר דפוק לחלוטין. כיתה של 40 תלמידים, וכל קבוצה קיבלה משימה. הקבוצה שלנו קיבלה משימה על שנות החמישים, וכך זה בכלליות... תודה לשניכם!
נעץ

ASH1977

New member
תתפלא, גם באוניברסיטה...

בשנה שעברה אני יחד עם עוד 4 מחבריי עשינו עבודת גמר אקדמית בסטטיסטיקה האם שיקולי ההצבעה באירוויזיון מוטים נגד ישראל. הצלחנו להוכיח שהם דווקא מוטים לטובת ישראל. קיבלנו 100.

תמיד אפשר למחזר נושאים...

הבעיה היא במשמעויות הנסתרות הנושאים האלה. כל עוד אנשים חיים, אפשר לקשר כל דבר לכל דבר...
נעץ

אייל_18

New member
יפה! גם אני ניצלתי את האירוויזיון

...בבית ספר. שלוש פעמים. בהבעה, תוך כדי שאני כותב חיבורים על נושאים שהיו בבגרויות בשנים קודמות, גיליתי לתומי שאני *נאלץ* לכתוב חיבור באורך מלא על... "תחרותיות בזמר או בספורט", וככה מצאתי את עצמי מנסח בשנינות את כל הסיבות שהופכות את האירוויזיון לתחרות לא הוגנת. קיבלתי 88. הפעם השניה הייתה בבגרות בעל פה באנגלית, כשסיפרתי לבוחנת על התחביב שלי. סיפרתי לה על סנדי שואו, ועל הסטרפטיז הקרואטי ועל האי דיוק בהצבעה הספרדית ב-1998... אני דיברתי ודיברתי, עד שהיא הסתכלה עליי בהלם ואמרה: "...Oh, that´s very interesting, Eyal" חחח, חשבתי שאני הולך לצאת משם עם 15 בבגרות, והיא דפקה לי 100 ! בעקבות ההצלחה המסחררת, גם במתכונת השנייה באנגלית יצא שמרחתי את האירוויזיון לחלוטין, וכנראה שקלעתי בדיוק לנקודה הרגישה של המורה הבריטית לאנגלית, כשהזכרתי את חמשת הזכיות הבריטיות, את קייטי בוייל, ואת טרי ווגאן (!) זה הצליח. מדהים עד כמה נמוך אנשים יורדים בשביל ציונים. ...ופשוט עצוב לראות את שאר הציונים שלי, במקצועות שלא דחפתי להם ת´אירוויזיון. כאילו, מתמטיקה פור גוד סייק!

למעלה