היי - צריכה עזרה.

היי - צריכה עזרה.

היי, אני מדריכה במועדונית ומפעילה כל פעם קבוצה של ילדים בכיתות ב-ו' - אבל הבעיה שנגמר לי הרעיונות ליצירות, כל פעם צריך להכין משהו אחר שיקח קרוב לשעה, אם למשהו יש רעיון או לינק זה מאוד יעזור לי תודה מראש

ורדה 1

New member
כבר כמה שעות אני חושבת מה לכתוב לך וגם עכשיו אני עדיין לא יודעת איך "לאכול" את הבקשה שלך. יש לי המון רעיונות, אבל את רובם ככולם מצאתי בעצמי בחודשים של שיטוטים וחיפושים ברשת. את לא גולשת כאן, אלא נכנסת היום באופן חד-פעמי ואת מצפה שמישהו אחר יעשה בשבילך את העבודה. גולשות קבועות מבקשות לפעמים עזרה ברעיונות, אבל גם אז השאלה היא ספציפית, למשל: מחפשת יצירה בנושא חיות, מחפשת יצירה בנושא של סיפור מסויים וכו'. השאלה שלך היא כל כך כללית שלא ברור לי מה בדיוק את מצפה שנכתוב לך. את רוצה שאעתיק לך מהקלסר שלי עמוד אחרי עמוד את כל הרעיונות שאני אוספת במשך חודשים ארוכים????

ורדה 1

New member
ובכל זאת אני רוצה לעזור לך תעברי בפורום שרשור אחרי שרשור ותחפשי. יש כאן פינה שבועית של lorli שנקראת פרוייקט השבת ויש בה רעיונות נהדרים. יש כאן פינה שבועית של "ים כחול" שנקראת פינת מיחזור וגם בה יש רעיונות נהדרים ובשפע. ויש כאן עוד המון שרשורים אחרים ובהם שפע אדיר של רעיונות. תעברי על כל זה ותראי מה מתאים לתקציב שלך, לגיל הילדים, לכמות הילדים, לתנאים שיש לך במועדונית וכו'.

אין אפילו צורך לעבור בכל שרשור

לשם כך נועדו המאמרים והגלריות שלנו. גלי ואנוכי עובדות שעות רבות מאחורי הקלעים לרכז את כל הפרוייקטים\תמונות\קישורים\רעיונות נפלאים שעולים כאן. כל מה שצריך זה רק לבחור
בהצלחה

למעלה