היי צריכה עזרה!

היי צריכה עזרה!

אני עושה ריקוד גמר לכתה ט. החלטתי שהנושא של העבודה יהיה קצב! אני רוצה מוזיקה עם קצבית מאוד אבל בלי מילים מישהו יכול לעזור לי? איזה סיגנון מוזיקה לחפש שיש בה רק קצב ובלי מילים? מישהו מכיר איזה שיר כזה ויכול לתת לי את השם של השיר? תודה מורין

MiniMe20

New member
מוסיקה

אממ.... מה הכיוון שלך? מוסיקה קצבית זה מאוד מורכב. למשל יש מוסיקה אירית או מנגינות קלאסיות מוכרות שעשו להן חידוש והן מאוד קצביות. יש את המוסיקה העכשוית...

אמממ

תודה שענית לי הכיוון שאני מחשפת זה מקצבים לטינים בלי שמישהו שר יש כזה דבר? אבל גם לא משנה לי אם זה יהיה לי לטיני או לא! אני רוצה פשוט מקצב של תיפוף לקטע מאוד כזה רעשני ותנועתי! את מכירה כזה?

MiniMe20

New member
אממ...

אממ..... אני יכולה לנסות לברר לך. אני לומדת בקורס לכוראוגרפיה, אז אולי לבנות שלומדות איתי יש רעיון. משהו לטיני בשביל מילים אני לא מכירה, אבל נראה שיש אפשרות במחשב להקליט את השיר ללא מילים. אולי שווה לך לבדוק את זה. אני מכירה מנגינות קצביות, אבל לא משהו לטיני. הכיוון שלי הוא יותר האירי וגם שם זה קצבי. מה לגבי טראנסים? עצבני מידי?

dani5451

New member
יש לי רעיון

אם את מחפשת מוזיקה קצבית באמת קצבית אני מציעה לך לקחת את הרקדן האוטומטי של צביקה פיק זה מוזיקה ממש קצבית ויפה הבעיה היא שזה אם מילים אבל אם את לוקחת רק את הפלייבק (המוזיקה בלי המילים) זה יכול להתאים, אני מאוד אוהבת את השיר תבדקי אותו!

n o a k

New member
יש לי דיסק ענק בשבילך!

קוראים למלחין גיימס אשר המוזיקה היא אפריקאית! והיא ממש טובה ומקפיצה ובעלת קצב טוב

למעלה