היי צריכה עזרה :)

• פותח הנושא czo
  • פורסם בתאריך

czo

New member
היי צריכה עזרה :)

אני רוצה לקנות אייפוד, וחשבתי על האייפוד מיני 4GB (למרות שאני מזה רוצה אייפוד לבן קלאסי..) אז השאלה שלי היא איזה אפשרויות יש לי לקנות? בארהב ראיתי שזה עולה 199 דולר, ואני מגיעה לשם עוד חודשיים בערך, אבל יש דרך לקנות בישראל באותו מחיר? או להזמין? או לקנות יד שנייה איפה? ד"א אני יודעת שיש המון טוויקים מגניבים לאייפוד, אז גם למיני זה עובד?

LinkTree

New member
הכי זול בארהב

אם יש לך אפשרות לקנות שם לכי על זה. (חוץ מזה שאת יכולה בדרך לעשות סיבוב ב APPLE STORE שגם זו חוויה) לרוב הטוויקים יש גם גרסאות למיני - השאלה למה בדיוק את מתכוונת?

czo

New member
אוקיי תודה

פשוט פעם ראיתי בטק טיוי שיש המון טוויקים לשנות כל מני דברים ולעשות קאסטמייז לאייפוד..היהי..אז אני באמת אקנה בארהב. ד"א בברצלונה איך המחירים יוצאים? יותר יקר מארצות הברית?

czo

New member
עוד שאלה

אם אני קונה אותו בארה"ב, איך זה מסתדר מבחינת חיבור לחשמל?

LinkTree

New member
מסתדר מצויין

צריך מעביר פשוט מהכניסה של שקע אמריקאי לישראלי השנאי תומך בזרם 110-240

czo

New member
אוקיי ועוד שאלה אחרונה

אני יודעת שאני מציקה אבל זה ממש חשוב לי :) מה ההבדל בין אייפוד מיני דור ראשון לשני? זה הבדל מהותי?

../images/Emo121.gifהמיני לדורותיו..

אם את קונה מיני חדש, זה הדור השני. כך שזה לא ממש משנה.. אבל בכל זאת ההבדלים הם בודדים-הצבע זהב ירד, הגוונים שונו קצת, הבטירה מחזיקה 18 שעות במקום 8 שעות בקודם,ויש גירסא של 4 ו-6 ג'יגה. המחיר של ה4 ג'יגה ירד ל200$ ואת מקומו (250$) תפס ה6 ג'יגה.

czo

New member
עכשיו שמתי לב

שאת האייפוד השני אפשר להטעין רק דרך היו אס בי במחשב, ואת הראשון היה אפשר ישר לחשמל, זה נכון?

למעלה