היי, צריכה עזרה:)

היי, צריכה עזרה:)

אני רוצה לשלוח חבילה לחבר שלי לבסיס.. הסתכלתי בהודעה ישנה כאן עם הסברים והכל אבל עדיין יש לי כמה שאלות:) איך זה הולך? אני הולכת לדואר לקנות חבילה, לוקחת אותה הביתה, מכניסה את הדברים והולכת שוב לדואר לשלוח? או שצריך להביא הכל, למלא במקום ולשלוח? יש אפשרות לשלוח בחבילה אחרת (לא של הדואר) ולמסור אותה לשליחה? עכשיו עוד שאלה ממש ממש חשובה- תוך כמה ימים זה מגיע לחייל? [אם זה משנה אז הבסיס בדרום הארץ] אם אני אשלח אותה ביום שישי או ביום ראשון מתי היא תגיע? (אם אני שולחת בשישי זה בכ"מ נשלח בראשון נכון?) תודה רבה רבה!

Please Dont Cry

New member
עונה מהר כי אני חייבת לעוף :)

1. את יכולה לקנות חבילה בדואר, יש 3 גדלים אם אני לא טועה, הקטנה ממש קטנה, והגדולה מספיקה להמון חטיפים וגם אם את רוצה להכניס עוד כל מיני דברים (מכתב, עיתון, חולצה). אני תמיד קניתי מהם כי זה הכי נוח. 2. את יכולה גם לקחת סתם קופסת נעליים או קופסה של איזשהו משהו שיש לך בבית, אבל חשוב מאוד לסגור אותה ממש טוב ולעטוף במלא נייר דבק!(הקופסאות של הדואר כבר באות עם דבק) 3. מן הסתם את הקופסה את מכינה בבית (גם אם את קונה בדואר, את לוקחת הביתה ועושה בבית) ואז הולכת לדואר ושולחת. 4. חשוב לכתוב כתובת כמה שיותר מפורטת (שם, מ.א., גדוד, פלוגה, מחלקה, כיתה וד.צ. שזה הכי חשוב!) 5. עקרונית החבילה מגיעה תוך כמה ימים. אני הייתי שולחת בראשון או שני ועד הסופש זה היה מגיע. אבל זה גם תלוי בכמה עצלנים האנשים בבסיס שם וכמה מתקתקים עניינים. קחי בחשבון שלפעמים החבילה גם פשוט לא מגיעה. 6. את יכולה לעקוב אחרי החבילה עם המספר שאת מקבלת דרך האתר של הדואר. 7. כמה דברים חשובים - לא לשים דברים יקרים שם, לא לשים דברים נמסים, דברים מתוקים לא לפזר אלא לשים בשקית אטומה (כי מגיעות נמלים לזה איכשהו), ובכלליות עדיף דברים כמו חטיפים שכבר באים בשקית אטומה. בסוף יצא ארוך D: קיצור אם יש עוד שאלה אני אענה בערב P: בהצלחה!!!!!!!!!!!11111

אני אישית

שלחתי ביום שני בצהריים וברביעי זה היה אצלו [וגם בסיס בדרום] אבל אל תצפי לכלום:) זה צה"ל וזה....

למעלה