היי, צריכה עזרה

היי, צריכה עזרה

אשמח אם תוכלו להפנות אותי למאמרים באינטרנט, ספרים או אפילו עזרה על גבי הפורום, לבניית הערכה עצמית ובטחון עצמי, תחת הכותרת הזו קיימים: פחד להיות לבד, ללא חברים כלל גם אם זה גובל בלהתקע שנים עם חברים שיכולים לא להתאים כבר, התמודדות עם חוסר הערכה, זלזול והתנשאות של הזולת כלפיי, מבלי לכעוס, לצאת מהכלים, בסופו של דבר לפגוע בעצמי. תודה.

שלום אני שירה../images/Emo140.gif

יש המון ספרים שעוסקים בנושא של ביטחון עצמי ודימוי עצמי. אני מציעה לך להיכנס לצומת/סטימצקי ודומיהם ולרפרף בספרי פסיכולוגיה/העידן החדש, ולבדוק מה הכי מדבר אלייך. המלצות שלי: לאלף את השדון/ריצ'רד ד קרסון, כל אחת והדיזי שלה (לא זוכרת מי הסופרת). אני בטוחה שאחרים יתנו המלצות נוספות. בנימה אישית אני ממליצה בחום לבדוק קצת את התחום, וברגע הנכון מבחינתך, להשקיע בתהליך אימון אישי להעצמה ויצירת שינוי במציאות בהצלחה

bridges

New member
מאמרים, ספרים ועבודה בפורום

הם מצויינים ולומדים מהם הרבה, אולם מנסיוני מעט אנשים מצליחים ליישם את מה שכתוב בספר ללא עבודה אינטראקטיבית מול אדם. בעבודה מול אדם חי יש משהו נוסף שלא קיים בספרים. בנוסף, ממה שאת כותבת, אני לא בטוח שאימון אישי הוא הדרך הנכונה להוציא את כספך. באימון אישי ניתן לשפר ולהגדיל את ההערכה העצמית והבטחון העצמי אבל אי אפשר לבנות אותם. אני מזמין אותך לשקול לפנות לטיפול. רונן

לא יודעת מה ההבדל בין לבנות או לשפר או להגדיל

הערכה ובטחון עצמי. אני יודעת שאני צריכה עזרה, קונקרטית, נקודתית. הייתי בטיפול של שנתיים, ולא יצאתי עם הרגשה שבניתי משהו שם. התחלתי טיפול נוסף והפסקתי מייד, כי זה לא מה שאני מחפשת. אני מודעת לכל הטריגרים, הגורמים לבעיות, אבל צריכה כלים, לחפור אחורה לילדות לא עוזר לי לפתור את מה שזועק היום, ורווי כבר. האם בכל זאת אימון אישי יכול לעזור?

amic

New member
בטחון עצמי לבטח ניתן לשפר ע"י אימון אישי.

טיפול ש"חופר" אחורנית לא יכול לחזק בטחון -כפי שכתבת. מצאי לך מאמן שיתאים לך וצאי לדרך הנכונה. יש לך רצון חזק וזה יצעידך קדימה.

../images/Emo45.gif מסכימה עם עמי

במיוחד לאור הטיפול/ים שעברת והרגשת שלא מקדמים אותך. אני מוקירה אותך ל המיקוד בדבר שיביא שינוי בחייך, והגדרת הבעיה. אני בטוחה שאת בדרך הנכונה. ב ה צ ל ח ה

גם אם אתחיל אימון אישי היום..

אני לא יכולה לשלם
לא מזמן פוטרתי ואני לא יכולה להשקיע את כספי בתהליך שכזה, זו בעצם אחת מהסיבות שעזבתי את הטיפול האחרון שנכנסתי אליו. השאלה היא עד כמה בוגרים יכולים לעזור בצורה טובה מאוד? אני שואלת על בוגרים אני יוצאת מנקודת הנחה שמאמנים עם יותר ניסיון יגבו כסף...

כסף ואימון

שירה יקירתי, היום כל מי שלומד בבית ספר לאימון מכובד, מאמן כסטאז'ר כמעט תמיד בלי כסף (כ-3 מתאמנים ראשונים) ותלוי על מי את נופלת.. יש מוצלחים יותר ומוצלחים פחות.. כשאת לא משלמת את פשוט לא יכולה לדעת... יש מאמנים שעושים שיחות היכרות חינם או בתשלום סימלי, שאחריהן את יכולה להחליט על המשך הדרך מבחינתך. יש גם שיפרשו לך את התשלום בצורה נוחה. הכל אפשרי! ויצירתיות בתחום הזה עולה על כל דמיון!

amic

New member
יש אימונים שנעשים ע"י סטאג'רים ללא תשלום וזה

בלווי של סופרויזר. יש מאמנים שלוקחים מאות שקלים. אימון ע"י סטאג'ר לא אומר שהאימון יהיה פחות אפקטיבי. מאמן בסטאג' ייתן לך יותר תשומת לב. עמי

שיבא2

New member
יש לנו צרות דומות.

מה שאני עשיתי זה התחלתי עם ספרים על אנשים מרעילים ומה זה עושה לי , מקומות עבודה מרעילים (כיי זה השלב בו אני תקועה באופן אישי) עברתי לספרות על COACHING אחר כך לספרות על אסרטיביות. השתמשתי בכמה פורומים מעולים. וקצת באנשי מקצוע- טיפונת. בחברים על הרשת ובחברים מהחיים. אם תרצי רשימה מפורטת של ספרים, אנשי מקצוע ופורומים, תרשמי לי למיסרונים של תפוז ואשלח לך רשימה. הבנתי שזה לא אתי לעשות את זה בפורום.... אז אני מכבדת את שנאמר לי. בהצלחה. ותהני מהתהליך. אל תעשי אותו מהר, פשוט תהני ממנו. שלך שיבא

למעלה