היי - צריכה עזרה

Vintage Queen

New member
היי - צריכה עזרה

לא יודעת איפה עוד לשאול את השאלה, הפורום הזה נראה לי הכי מת אים... חבר שלי רוצה לנסוע לטיול לפני צבא למסלול מירוצים כדי לנהוג (אולי אני כותבת את זה כמו עילגת אבל הבנתי שיש דברים כאלו!) לא הצלחתי למצוא מידע כזה באינטרנט, אני אשמח אם תייעצו לי על מקומות כאלו בצרפת (ובכלל ברחבי אירופה!) המון המון תודה =]

lb22

New member
המסלול האולטימטיבי ...

נמצא בגרמניה , כשעה ומשהו נסיעה מהעיר פרנקפורט או משהו כזה המקום נקרא "הנורדשלייפה" 22 ק"מ של מסלול מירוצים עתיק יומין ... שכיום יש שם בצידו האחד את מסלול המירוצים "נירבורגרינג" .... אם אני לא טועה 5 או 7 הקפות של "הנורדשלייפה" עולות 100 יורו והאוטו עליכם (תבואו עם איזה אוטו שבא לכם) , רק שתדעי שכל נזק שנגרם למסלול הוא על אחריות הנהג בלבד. מעבר לזה , עד כמה שאני זוכר אפשר גם לנסוע על המסלול בבלגיה ב"ספא" , ואפשר גם בכל מסלול אחר , אבל אני לא מכיר מעבר לזה . אשמח לעזור בעוד , אנסה גם לחפש עוד מסלולים שונים ברחבי היבשת שבהם אפשר לעשות "סיבובים" עם המכונית הפרטית.

yotamn9

New member
פאק. 100 יורו.

האירופאים האלה מחורפנים לגמרי. הבעיה היא, כשאתה בא מחו"ל, זה די בעייתי להגיע עם אוטו משלך. וגם בלהגיע עם אוטו מושכר יש בעיה, כי יש סיכוי שייגרם נזק לאוטו.

lb22

New member
שמע ,

אפשר להשכיר אוטו ולשמור עליו לא צריך לקחת את הפניות בנורדשלייפה ב100 מייל אפשר גם בפחות. לי למשל יש משפחה בגרמניה שרצה הגורל ויש להם 3 מכוניות ספורט בבית , ברגע שאני מגיע לבקר אותם אני נוסע איתם ל3 ימים של קמפינג לאזור הזה...

yotamn9

New member
כן, אפשר

אבל זו חתכת הוצאה (כי גם רוצים לשכור רכב טוב
). אבל אם אין בעיה של כסף, אפשר ללכת על זה בכיף.

lb22

New member
תזכיר לי

מתישהו לקראת סוף השנה את הנושא הזה כי זה בערך תאריך היעד שלי .... אז אני מקווה מאוד להיות בקנדה (בשביל מסיבת סילבסטר רצינית)

tomerol

New member
נו, ממש יופי

אתה שולח ילדונת בת 18 לנהוג בנורדשלייפה. ממש אחראי.

למעלה