היי, צריכה עזרה..

dgalit

New member
היי, צריכה עזרה..

היי לכם, אני מסתכלת כאן על ההודעות וזה כ"כ טוב לדעת שיש אנשים שכמותכם שדואגים ועוזרים לכלבים ולמי שצריך עזרה בנושא... יש לי כלבה, בת 6,כבר 6 שנים אצלנו, אחרי שנמצאה ברחוב.. שמה מוקה. הבעיה שלי היא אולי בעיית אובר אהבה אליה, היא צריכה דיאטה.. היא כלבת טרייר מעורב - כלשהו, זאת ההנחה, ששוקלת כרגע 14.2 ק"ג אחרי שכבר הגיעה ל16 ק"ג והיא בדיאטה לפי הוראת הוטרינר שגם אוהב אותה ודואג לה וצריכה להגיע ל13 ק"ג, לכן מורידים לה עוד קצת.. אנחנו מאכילים אותה ביוקנובה לייט, ולפי ההוראות על האריזה היא אמורה לקבל משהו כמו 120 גרם או 1.5 כוס מדידה ליום - יש ל-10 ק"ג ול-15 ק"ג, עשיתי ממוצע... היא נראית לי רעבה, והיום בבוקר היא הספיקה לאכול את כל המנה ליום שאבא שלי שם ומאחר ולא ידעתי שהוא כבר שם לה, גם אני שמתי לה את המנה היומית והיא אכלה גם אותה.. יש לציין שכרגע היא עם צווארון/אהיל כי היא קצת אכלה לעצמה את הזנב, כנראה אחרי עקיצה (וכמובן שזה בטיפול), ואמא שלי בחו"ל, ולדעתי היא מתגעגעת אליה.. אז יכול להיות שהיא גם קצת בדיכאון.. אבל אני רוצה לדעת מכם, נראה לכם שזאת כמות מספיקה ליום? בתור "אמא" גאה, אני גם מצרפת תמונה..

toomuchdogs

New member
אם אלו ההוראות ע"פ האריזה, אז זה בסדר

מיקמיק שלי רזתה כך כבר 7 ק"ג ב-4 חודשים רק יוקנובה לייט עזר באמת...היום העברתי אותה לנוטרו צ'יוס, אבל ניראה שהיא עדיין רעבה מהאוכל הזה, אז ניראה מה נעשה... בכל מיקרה, אולי אם היא נישארת רעבה תני לה איזה ביסקוויט בערב... בהצלחה

RINAT R 21

New member
גם אצל מאי זה ככה...

היא היית על יוקנובה לייט ירדה 3 קילו ועכשיו היא אוכלת אוכל אחר.... היא תמיד נראת רעבה. והיא אוכלת נראה לי כמה שהיא אמורה לאכול.

toomuchdogs

New member
ניראה לי שלצערי היוקנובה מפצה אותם

גם על תחושת הרעב, אז אולי ג'וני יעבור לאכול ממנו אולי אפילו נחי שמבקש אוכל כמעט תמיד והחל להשמין....וסתמו כל המכשפות

אני חושבת שהפכתי את פיקסי לאנורקסית../images/Emo10.gif

מאז שעשיתי לה את הדיאטה(היא ירדה גם איזה 6 קילו!!! היא ממש חתיכה.. אפילו נראית לי כבר רזה מידיי אבל הוט' אומר שלא..) היא ממש רעבה כל הזמן, פעם לא השתגעה על שום אוכל והיום זוללת את כל מה שאני רק אתן לה.. בהתחלה נתתי לה קצת פחות מהכמות שהיא צריכה לקבל כדי לעשות לה את הדיאטה(לא רציתי להעביר אותה ללייט..) ואחר כך העלתי לה לכמות שהיא צריכה והיא עדיין נראתה לי רעבה אז היא מקבלת 40 גרם יותר בכל יום.. והיא עדיין רעבה
אני רוצה להאמין שהלברדורית שלי סוף סוף נהייתה לא-מקולקלת ובגלל זה היא רעבה כל הזמן... מי יודע, אולי בהמשך היא גם תאהב מים ונסיעות!!!

למעלה