היי צריכה עזרה...

היי צריכה עזרה...

אני לא יודעת אם זה כלכך קשור...אבל אני כבר הרבה זמן מנסה ליצור קשר עם מועצת הנוער כרמיאל..(בקשר לעבודה באילת לאלה שסיימו יב')..מישו יודע במקרה איך אני אוכל ליצור איתם קשר?או לתת פרטים?=\

Wild Eye Joker

New member
המ אני מכרמיאל

זה לא רק לאלה שסיימו יב' אגב. המ בכל אופן היה יריד תעסוקה כמה פעמים בעירייה...ושם היו נציגים של מלונות בים המלח ואילת וגייסו אנשים לעבודה באילת.. את יכולה לנסות פשוט ללכת לעירייה, ולשאול בקבלה לאן ללכת..ואיפשהו בקומה 2 נדמה לי יושב מישו שמטפל בשטויות האלה, תמלאי טפסים..וישלחו אותך.. ד"א זה עבודה מאוד קשה...בהצלחה:]

אויש

אני מקווה שעדיין אפשר לקבל=\ ושזה לא נגמר.. תודה בכל אופן...אני חייבת את זה פשוט!

Wild Eye Joker

New member
תגידי

את תמיד נוהגת לשאול שאלה בניק מסוים ולענות בניק אחר?XD המ. בכל אופן אם סיימת יב', רב הסיכויים שאת מעל 18..ככה שזה לא בעיה בשבילך למצוא עבודה בעיר. תעשי לעצמך טובה ועזבי את אילת..אני גם רציתי. אבל זה ככ לא זוהר כמו שזה נשמע..

moshe present

New member
הממ נכון ברוב העבודות זה ככה

כי את עובדת בזמן שכל האחרים בחופש, ואת רואה אותם ורק בא לך ללכת לים או משהו ואת לא יכולה כי את עובדת..

Wild Eye Joker

New member
נכון:]

אבל לא דיברתי רק על זה.. אני מכירה המון המון המון אנשים שירדו לאילת לעבוד מטעם העירייה שלנו.. הם עבדו משמרות מטורפות של 8-12 שעות, והם לא קיבלו הפסקות מסודרות, לא נתנו להם כמעט הזדמנויות לאכול או לנוח. נתנו משמרות כפולות ולפעמים משמרת לילה ואחריה ישר משמרת בוקר. הבוסים מגעילים והתנאים חרא. בקיצור שמעתי מלפחות 10 אנשים שונים כמה זה לא כדאי..אז עזבו בחיאת..תשארו בבית..תעבדו תחסכו כסף ואז תרדו לאילת ותעשו חיים אמיתיים!

moshe present

New member
הממ דווקא על זה לא שמעתי

והמקומות שיצא לי לדבר עם אנשים שעובדים בהם/אני עובדת/חברות עובדות דווקא סבבה, למשל עכשיו אני עובדת במלון, ותמיד שמעתי מאחותי שזה חרא ובלה בלה אבל זה דווקא לא! יש לי שעה הפסקה, אוכל בחדר אוכל עובדים, מלא הטבות... בקיצור אני מניחה שיש ויש. אצלי כמו שאמרתי הכי מפריע זה לראות את האנשים נהנים וכאלה בזמן שאני עובדת.

למעלה