היי צריכה את עיצתכם

soulbird

New member
היי צריכה את עיצתכם

משום מה מאז התאונה אני כבר לא ממש נהנת מדברים שהייתי עושה פעם. למשל: טאי צ´י כבר לא עושה לי את זה . התרגילים בכר לא באותה איכות כמו שהייתה אבל למרות זאת אני מחריכה את עצמי ללכת. נימאס לי להישתמש בתאונה כתרוץ . רוצה לחזור ולהנות.

~דויד~

New member
עליך להזכיר לעצמך מה את באמת רוצה

ואז עליך לעשות את מה שאת באמת רוצה, את מה שעושה לך טוב. אולי את צריכה חופשה כדי לגלות מה הוא הדבר...

soulbird

New member
עשיתי הפסקה של כמה חודשים

ביגלל הפציעה. מה גם הפיזיוטראפ0יסטית ורופא אורטופד ממש לוחצים שאני אתמיד בטאי צ´י הם אומרים שזה מצויין לחיזוק הרגל . אבל לאחרונה אני פשוט לא נהנת וזה מתסכל וחבל .

אורלי_ל

New member
ציפורית

אולי זה בגלל שהשתנית? ואת לא נהנית מאותם דברים ואת עוד לא יודעת ממה כן את נהנית עכשיוץ
אז אולי מיצית את עצמך עם טאיצ´י? אולי משהו דחש ידבר אלייך עכשיו? רייקי למשל... (אני חושבת ללמוד)

rubber duck

New member
לכי עם עצמך

אל תעשי מה שלא עושה לך טוב תני לעצמך לזרום אני בטוח שאם לא טאי צ´י הרי שתמצאי משהו אחר שיעשה לך טוב שרון
וספרי לנו מה עושה לך טוב

soulbird

New member
הממממ אני לא יכולה להפסיק את

הטאי צ´י (צ´י גונג) כי זה חלק מהשיקום שלי. אני כן צריכה איכ שהוא לפתור את הבלוק - חסימה שיש לי בנושא

soulbird

New member
הממ לא הבנתי

אם משנים משהו אז מפסיקים את הדבר שאותו אנו משנים. אם למשל אני הולכת בדרך מסויימת - אם אני משנה ז´א שאני מספיקה ללכת בדרך הישנה. מקווה שלא דיברתי סינית ציפור

*אביבה*

New member
לא.

השינוי יכול לבוא גם בכיוון אחר. שיתן לך כוחות נוספים להמשיך את הדברים הקשים האחרים. במילים אחרות: אם אני עושה כמה דברים כי צריך - אז אני אוסיף/אשנה דבר או דברים חדשים שאני רוצה.והם יתנו לי את הכוח להתמודד עם הקשיים. שימי לב - יש הבדל גדול בין "צריך" ל"רוצה"....... את יכולה ללכת בדרך הישנה ו......בעוד דרך במקביל!

soulbird

New member
עדיין לא הבנתי ../images/Emo10.gif

אפשר יותר פשוט ו ל-א-ט שנעל כמוני תוכל להבין

*אביבה*

New member
טוב, ננסה ללכת צעד צעד

אבל תעני כמו .....לא נעל....... מה את רוצה לעשות כי את אוהבת אבל....לא עושה כי-אין זמן/אין כסף/זה לא כדאי/אולי אח"כ/בהזדמנות אחרת/אני לא יכולה עכשיו/אני טיפשה ונעל????? עכשיו תעני. זה לא צריך להיות משהו גדול. סתם משהו קטן שאת אוהבת.

אורלי_ל

New member
ציפור

קודם כל אני לא מרשה להגיד דברים רעים על משתמשים בפורום. דבר שני מה שאביבה התכוונה להגיד זה לא להפסיק עם הטאי-צ´י, אלא אולי לעשות עוד משהו בנוסף (משהו שבא לך).

soulbird

New member
הינני chip chip

מה אני אוהבת לעשות ולא עושה כי... אז אוהבת לפתור תשבצים לקרוא ספרים לשחק עם הכלבה שלי אבל לא עושה כי...

*אביבה*

New member
אז בתור התחלה קטנה

תחליטי שאת עושה משהו אחד מכל הדברים האלה רק 5 דקות ביום. שימי סטופר כדי שחס וחלילה לא תעברי את הזמן שהקצבת
ושגם לא תהני חס וחלילה
לאט לאט תראי בעצמך איך הזמן מקבל מימד אחר ואת עושה משהו שאת אוהבת...ויש לך הכוח להתמודד עם הדברים הכואבים האחרים..... בהצלחה.....

soulbird

New member
מצאתי משהו שמתחרז עם נפש

-רפש יעני ציפור הרפש . רפש - נפש ההההההממממממממ

למעלה