היי.. צריך עצות.

סמוי1

New member
היי.. צריך עצות.

צריך עצות איך לגרום לחברה לשעבר שחושבת שאני שונא אותה להבין שזה לא נכון אלא דווקא ההפך מזה ושאני מעוניין שנחזור. אני צריך רעיונות קצת מקוריים ולא "תדבר איתה" כי אני יודע שזו הדרך הכי טובה אבל היא די עקשנית.. צריך מעשים שיראו לה את זה וכמה שיותר מקורי ומרשים ככה יותר טוב. תודה

shellyland

New member
למה היא חושבת שאתה שונא אותה?

ניסית להגיד לה שאתה אוהב והיא לא האמינה? למה היא לא מאמינה לך?

סמוי1

New member
שאלה טובה..

אין לי מושג.. טוב אולי יש לי מושג קטן.. פעם שהיה לנו ויכוח אמרתי לה איזה משהו, לא קללה ולא העלבה אלא יותר ביקורת בונה אבל היא לקחה את זה די קשה ואני חושב שפגעתי בה. מאז המשכנו להיות ביחד אבל היא לא שכחה את זה למרות שהתנצלתי בלי סוף וזה כנראה גם אחת הסיבות לפרידה שלנו עכשיו. אמרתי לה שאני אוהב אותה כמה פעמים בעבר וגם כשנפרדנו אמרתי לה שאני עדיין מרגיש אליה משהו.. היא לא אמרה לי בפירוש "אתה שונא אותי" אבל היא אמרה לי משהו בסגנון של "נו מה עוד אתה רוצה להגיד? אני **** ואני **** ואני גם ***** ומה עוד..?" וחוץ מאותו דבר שאמרתי לה פעם את שאר הדברים לא אמרתי לה בכלל.. אבל שכמה חברים משותפים שלנו ניסו לגשש ולראות מה קורה כי הם יודעים שאני רוצה לחזור אלייה ואני עדיין אוהב אותה היא אמרה להם בערך משהו כזה: "לכולם הוא אומר שהוא אוהב אותי חוץ מלי..." אז אני אגיד לה את זה, זה בטוח. אבל אני רוצה גם כמה רעיונות לדרכים אחרות ויותר מושקעות שיראו לה שאני ממש אוהב אותה ויוציאו לה את הרעיון שאני שונא אותה מהראש.

אטיוד5

Active member
יפה ...

שאתה חושב שצריך מעשים. מחשבה טובה. אבל למה זה צריך להיות מקורי ומרשים? ואם זה צריך להיות מקורי, אז אתה צריך להיות המקור ולא אנחנו. לא ככה? צלצל אליה וכשהיא תרים תשמיע לה את סטיוי וונדר שר I just called to say I love you יותר טוב אפילו - תשיר לה את זה בעצמך.

סמוי1

New member
צודק..

יש לי כמה רעיונות אבל רציתי לשמוע אולי עוד כמה רעיונות נחמדים.. וההצעה שלך- כבר עשיתי לה את זה בעבר לכן לא נראה לי שאני אחזור על זה שוב.

לך לדודו טופז בשידור חי ../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif

חחח לא.. תעשה לה משהו רומנטי, זה תמיד עובד.

למעלה