היי צריך עזרה...

לולי 15

New member
דחוף ביותר!

אני מתחננת: תגיו לי בבקשה אם יש שידורים חוזרים ואם כן אז על סמך מה אתם יודעים במדריך תוכניות זה לא נמצא אבל חשוב לי מאוד מאוד לדעת!!! זה עניין רציני מי שרשם קודם שיש שירשום איך הוא ידע בבקשה תודה לכל חברי הפורום אתם מקסימים אני חדשה כאן אבל אני רואה שזה פורום מצויין! צ´או חולה על המורדים (כל השחקנים נפלאים)

BiLlAbOnG2

New member
לי נראה שאין פשוט כתבו שיש כי

באתר המורדים היה כתוב אבל בטח היה צריך להיות בסוף אין כי בשום מקום לא רשום שיש ש.ח

פליפוש

New member
../images/Emo65.gifיש

יש ביום שבת בערוץ פוקס את הפרקים של כל השבוע ובעוד חודש חודשיים יהיה בערוץ 10 כניראה בלי הצינזור זה רשום באתר של המורדים..........

G@T

New member
../images/Emo65.gifאין

בשום מדריך שידורים לא כתוב וגם לא בלוח שידורים באתר פוקס קידס

שיייייייט אין... (אבל לא בטוח)

מה שצריך זה לעשות זה רק לחכות ליום שבת... אוי... חייב להיות שידור חוזר... גררר לא ראיתי היום...

idit girl

New member
יש כי תחשבו בהגיון...

קודם כל איך זה אמור להופיע בדיוק בלוחות שידורים....?? כי בדרך כלל בלוחות שידורים מקבלים אותם ביום שישי ואז כתוב מה יש כל השבוע עד יום חמישי, ובטח הסתכלם ביום שבת שהיה... אז צריך לחכות ליום שישי ואז לראות עם יש...
וחוץ מזה די סביר להניח שיש כי הם קנו את הסמכות על הסידרה או מה שזה לא יהיה כדי שזה יביא להם קצת רייטינג, ואם הם יעשו שידורים חוזרים זה עוד יותר יביא להם רייטינג!!! תחשבו על זה...

היי צריך עזרה...

שלום לכולם.. התחלתי לראות המורדים ומכיוון שאין לי את הערוץ הזה אני הולך כל יום לחבר כדי לראות.. אולי יש לכם אתרים שאפשר להוריד מהמם פרקים מלאים בשביל אחותי הקטנה? היא מתה לראות ואין לה איפה ואיך.. אז אם תוכלו לתת לי אתרים או כל דבר אחר אשר אפשר להוריד ממנו את הפרקים אשמח מאוד.. שלכם.. שחר

לללללללאאאאאא

אל תגיד את זההה אם נחכה אז שיתחילו השידורים בדצמבר אז בערוץ פוקס קידס הסדרה תיהיה בערך בפרק 70 וזה לא יהיה כיףף

דבר ראשון אני בת

אז תבקש מההורים שלך שיעשו לכם ממיר או יס או שתלכו כל יום שבת לחבר/ה ותראו את הפרקים ברצף

דבר ראשון סליחה

דבר שני את לא עונה לי על השאלהה אני מבקש אתרים או כל דבר אחר אשר אפשר להוריד מהם את הפרקים!!!!!!!!!

אין אפשרות להוריד פרקים מלאים

אלא אם כן מישהו הקליט מהפרקים שמשודרים באינטרנט, או שאתה פשוט יכול לצפות בפרקים מוקלטים אצל אנשים אחרים או מהסביבה שלך או מהפורום, אני אישית מקליט את כול הפרקים ועושה לי מין ספריית המורדים כזאת, אוליי נוכל לסדר משהו.

למעלה