היי(-: צריך עזרה ב- Spb_FullScreenKeyboard ..

motia

New member
היי(-: צריך עזרה ב- Spb_FullScreenKeyboard ..

בבקשה (-: התקנתי את התוכנה הנ''ל + הסקין בעברית הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל אותה מהפינה הימנית למטה במקום שמחליפים קיבורד היא מופיעה שם אני מסמן אותה אבל היא לא מופעלת הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל אותה היא דרך: programs אבל זה מסורבל כי בכל אפליקציה אני צריך ללכת ל"התחל" "תוכנית" ואז להריץ את התוכנית כדי שתשתול את מה שאני כותב יש למישהו פיתרון איך ניתן להפעיל את הקיבורד הזה מימין למטה כמו שמפעילים כל קיבורד? תודה מראש מוטי (-:

motia

New member
(-: לא הבנתי מילה , אודה לך אם תפרט...

מה זה ההגדרה הנ"ל ? איפה מגדירים אותה? תודה מראש מוטי (-:

motia

New member
היי(-: אפשר בבקשה לקבל הסבר לנ"ל איך להריץ..

את הקיבורד fullscreen מהחלק הימני למטה במסך איפה שמחליפים קיבורדים? תודה מראש מוטי (-:

motia

New member
(-: מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה:HW-KEY ו

ואיך מגדירים אותו שיריץ את התוכנה כשאני בוחר את הקיבורד הנ"ל? תודה מראש וסליחה על הנידנוד (-: מוטי(-:

Barrrsch

New member
כנס ל SETTINGS

BUTTONS קבע לך את אחד מכפתורי החמרה שיפתח לך את התכנה. פשוט החלט איזה מהם אתה מקצה לשימוש הזה ופתח למטה במסך את הקומבובוקס - שם תבחר את SPB KEYBOARD. לחץ OK. עכשיו השתמש בכפתור שבחרת לפתוח את המקלדת בכל מצב שתהיה בו.

motia

New member
(-: תודה!!! עובד מעולה.. השאלה האם אפשר גם..

להפעיל את הקיבורד עם חץ בחירת הקיבורדים למטה מימין כמו כל בחירת קיבורד ? בכל מקרה תודה ,זה מקל מאוד על העיניין (-: מוטי (-:

motia

New member
נפתרה "הבעיה" מסתבר שבהפעלת הקיבורד הנ"ל..

דרך החץ הקטן למטה מימין , נוצר בשורת המספרים משמאל אייקון קטן להפעלת התוכנה שמשום מה נעלם מעיני קודם זה עובד מעולה ומומלץ לבעלי מכשירים כמו הג'אם שהלוח הוירטואלי שלו קטן ביותר אני לפחות ,קודם התקשיתי מאוד לשלוח sms גם כשאני יושב בנסיעה ליד הנהג עכשיו עם לוח המקשים הגדול הזה זה תענוג גדול (-: מוטי (-:

למעלה