היי..פרשתי!

היי..פרשתי!

פרשתי מהקורס!! הניווטים הרגו אותי, חטפתי עצירות לא נומלית והמפקדת שלי לא האמינה לי..! הכל היה מ-ד-ה-י-ם\ חוץ מהניווטים..אז, חבל.. יולי

ואת קוראת לעצמך מש"צית../images/Emo35.gif ../images/Emo68.gif

העצירות הרגה את כולנו. אני לא מבינה מה הסיבה האמיתית שבגללה פרשת.

shira mor

New member
עצירות זה לא סיבה

כל הבנות לא חירבנו בערך כל השבוע הראשון זה משהו בג´וערה שעושה את זה אחרי זה כבר היה חרא בכל מקום (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת) ואם לא אז על האסלה עצמה על מכסה האסלה טוב שלא היה על הרצפה בושה אבל הפסד שלך שפרשת ורחי מה שלומך את פה כל הזמן אה חסרת חיים (סתם) אוהבת ומתגעגת שירה

חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo68.gif

גרמת לי לבכות מצחוק.... נזכרתי בחרא שהיה על מכסה האסלה.... הילדה שעשתה שם ממש לולינית... איזה כישרון!!! איך היא הגיעה להפליץ את זה כ"כ גבוה??? אני בסדר, מה שלומך שירה? וכן, אני כל הזמן פה

ZoobuR

New member
ו...

אם נוסיף לזה קצת שום, קמצוץ מלח, פלפל לבן וקוטלי חזיר, שעה בתנור ולהגיש חם!!! משהו משהו, ממש מעדן!

shira mor

New member
באמת איך היא עשתה את זה

זה די קשה לחרבן כ"כ גבוה על האסלה אני בסדר דרך אגב ואיזה חומץ את מסניפה רגיל או חומץ תפוחים זה חשוב

חמץ בובה, חמץ ../images/Emo68.gif

רק לידע כללי- זו הייתה האסלה, אך היא לא הייתה למטה, אלא למעלה, איפ]ה שהמכסה הזה של השרותים

shira mor

New member
מה חמץ זה לא פסח

ובכלל מה הקשר שאלתי איך היא עשתה את זה את יכולה לשבת בפיסוק בסוף האסלה

shira mor

New member
תתעלמי מהתגובה הקודמת

לא הבנתי על מה דיברת עקב טמטום רגעי שנגרם משאיפת אבק בזמן ניקוי הבית אני אישית היתי מעדיפה להסניף חומץ אם כבר ולא חמץ כי איכס חמץ זה כזה יבש

רחי ושירה היקרות

התחלקתן על השכל? מה זה הדיון המעמיק והאינטלגנטי (לא) על החרא שהיה בשרותים של ג´וערה, יא מג´ייפות? משעמם עד כדי כך? סליחה על ההתפרצות, די מגעיל לי עכשיו. יערה, שנפרדה מחבר שלה היום, בגלל שהעכברוש הזה לא הסכים לקבל את החברים שלה מהמש"צים, ואמר שהם יותר מידי "מורעלים". המגעיל לא הבין את אחוות הקורס, והרגיש מאויים. בנז***.

shira mor

New member
יערה משתתפים בצערך

או כמו שאת מתארת אותו חוגגים את פרידתך מהחבר שלא אהב אותנו המש"צים בעצם איזה חברים שלך מהמשצ"ים הוא פגש כי יש כאלה ש.... טוב נו את יודעת (סתאאאם) לא נורא עדיף לך בלעדיו נ.ב מצטערת שהמרחאות במשצי"ם כל הזמן נמצאות במקום אחר פשוט ככה אני אוהבת שירה

למעלה