היי פרידה...

ליאורה21

New member
היי פרידה...

גיליתי עוד דברים שמאוד מטרידים אותי וזה הסב לי אכזבה רבה! החבר שהיה לי גילה לי שיש חברות שמשחקות אותה חברות והוא שמע ממקורות שהן מספרות עלי דברים לא מחמיאים והוא לא יכול לגלות לי אך רמז שמדובר גם בחברתי שדברתי עליה מקודם..ואני נורא מבולבלת מזה!אני גם מבולבלת ממנו לא יודעת מהם רגשותיו האמיתיים אלי ומה הוא חושב עלי.הוא מראה לי שהתקדם בחייו אך לעיתים יש תחושה כזאת שהוא מתגעגע אלי..אני מאוד מנסה להתקדם אך משהו עוצר אותי..דבר נוסף-הוא עבר לים-המלח כדי לעבוד שם אז האם העבודה הזאת תהיה קבועה(מדובר על שנים) או שבסופו של דבר יחזור הביתה? כעת אני במצב רגשי מבלבל ולא יודעת מה לחשוב עליהם!אני רק יודעת שצד אחד צודק וכנראה זה הוא אבל אולי זאת האהבה שמדברת מגרוני.. להזכירך תאריך לידתי הוא 11.12.80 של החבר לשעבר משה- 8.8.78 של חברתי אלינור - 3.2.81 ןאם זה נכון בקשר לחברתי אז אילו מניעים יש לה לעשות זאת?!או שהוא קיבל מידע מוטעה או שקרי?יש לצערי אנשים מסביבנו שכנראה רוצים לסכסך ואולי מערבים בכוונה את חברתי אני לא יודעת כל אפשרות היא סבירה.

ליאורה21

New member
אגב..

לא כ"כ נוח לי לכתוב בפורום ושכולם יקראו אז האם אוכל לשלוח לך באי מייל?או באיי סי קיו? תודה. ליאורה

למעלה