היי פרידה

ellush

New member
היי פרידה

האם תוכלי לומר לי מה יקרה עד סוף השנה עם בעלי, משה (11.8.1971) מבחינת עבודה, האם הוא צפוי להחליף את מקום העבודה/ תפקיד/חו"ל? והאם נעבור גם דירה. תודה מראש אלה (דלי).

F r i d a

New member
היי אלה

נראה שמשה נכנס לתהליך של שינויים ולמעשה זהו רצף של שינויים. האפשרות לשינוי מקום עבודה היא מאוד חזקה. מעבר דירה מופיע כאפשרות מהמחצית השנייה של השנה ומלווה אתכם גם במהלך השנה הבאה. בנוגע לחו"ל...אני קצת בספק כי נראה שקשה לו לעזוב את מה שיש לו כאן ולכן חו"ל יכול לבוא בחשבון רק אם תהיה הגדרה של זמן, מתי נוסעים ומתי חוזרים.

ellush

New member
תודה...

תודה לך על הפירוש, בהקשר לשינוי מקום עבודתו של בעלי, האם ניתן לדעת מתי יחלו השינויים והאם ייתכן כי השינוי יהיה בתוך מקום עבודתו הנוכחי? 11.8.1971 משה. אלוש

ellush

New member
פרידה נזכרתי ..

הייתי חייבת לשאול אותך שאלה נוספת שמטרידה אותי ואני דוחה אותה שוב ושוב, לי ולבעלי יש וויכוחים רבים ואנו מתקשרים במידה מועטה ואני יודעת שזה בעיקר בגלל התסכול שהוא חש בעבודה ולכן שאלותי מתמקדות בנוגע לעבודתו, האם ההשערה שלי נכונה והאם שינוי במקופ העבודה כפי שאת רואה שיהיה תשפר את מערכת יחסינו. אלה (8.2.1975) משה (11.8.1971). ושוב סליחה על ההטרדה.

ellush

New member
ן../images/Emo95.gif

האם את רואה אפשרות של הריון עד סוף השנה?

F r i d a

New member
הגיוני

בלי הקלפים אני עונה לך שסביר להניח שהחוסר סיפוק בעבודה גורם לתחושה כבדה ומן הסתם בא לביטוי בכל המישורים האחרים, ובמיוחד בבית. הקשר ביניככם בנוי על אהבה, הערכה גדולה ונראה שכדאי לעבוד על התקשורת ולתמוך במשה בתקופה הזו עד שהוא יצור שינוי. הריון מופיע אצלך בשנה הבאה. אולי זה יהיה קצת קודם, אבל שנה הבאה מופיעה אצל שניכם כשנה של שינוי סביב הבית.

למעלה