היי פרידה

אורטל24

New member
היי פרידה

קודם כל בהצלחה ומזל טוב על ניהול הפורום.. נדמה כי את עוזרת לאנשים רבים בדרך זאת, נחמד לקרוא את האנשים היוצאים מהפורום מחייכים :) ולשאלתי: אני נמצאת כרגע במערכת יחסים טובה ( תאריך לידה של בן הזוג: 13.7.75) אם כי היא די בהתחלתה.. ובלבי מחשבות רבות על בן הזוג הקודם (14.1.70) שאיתו היתה לי מערכת יחסים של קשר מאוד חזק ומחובר אך גם מאוד מטורף..הוא טוען כי הוא עדיין אוהב אותי,למרות שגם הוא יוצא עם מישהי אחרת כרגע.. תאריך הלידה שלי 27.7.78 התוכלי לספר לי מעט על רגשתותיהם ועתיד הקשר שלי עם כל אחד מהם? (סליחה על השאלה המבולבלת, כפי הנראה היא מעידה על הבלבול שבלבי..:)) אגב.. שמי אינו אורטל. זה חשוב?

F r i d a

New member
שלום אורטל

קודם כל תודה רבה. שני הקשרים מעניינים מאוד, בן הזוג הנוכחי נראה כקסם של בחור, יכולת נתינה, רגיש מאוד לסביבה שלו, אחריות חזקה, ראש טוב אבל בכל זאת קצת איטי ביחס אלייך. בן הזוג הקודם נראה כחסר שקט פנימי, מאוד דינמי, חוש הומור נפלא, ומבחינת הקצב הוא יותר מזכיר אותך. העניין הוא שעם בן הזוג מן העבר היה מתח ועצבנות מסוג מסויים שמבחינתך היוותה אתגר, ואילו בן הזוג הנוכחי לא מעניק לך קשיים וזה "מעצבן" אותך. עם שניהם הקשר יכול להיות נפלא, למרות שלדעתי בן הזוג הנוכחי יכול לתת הרבה יותר ומבחינת קשר זוגי הוא יותר יודע להיות בקשר, המערך הרגשי שלו בשל יותר ונראה שאתם יכולים לבנות קשר נפלא. מבחינת המקום שהוא נמצא הוא מוכן מאוד לקשר ואילו חברך מהעבר עדיין נמצא בתהליך של לנסות מהכל, וזה חלק גם מהאופי שלו, הסקרנות. אני מאמינה שהוא אוהב אבל נשאלת השאלה אם הוא יודע לאהוב, הוא מסביר לעצמו דברים בראש כל הזמן כי קשה לו לגעת ברגש.. אז הוא אוהב אבל בדרך אחרת ולא נראה שזה מה שאת רוצה.

אורטל24

New member
תודה רבה../images/Emo9.gif

אני חייבת להודות ש"קלעת בול" לאופי של שניהם :) ואם אפשר.. שאלה נוספת... בן זוגי הנוכחי (כאמור ה-13.7.75) ואני גרים כרגע יחד בבית שאני שכרתי לפני שהכרנו ומתכננים לעבור עד יוני לדירה שכורה משלנו. הוא עוד מתלבט מעט , וטוען כי מיום ליום טוב לו יותר ונראה שאכן המגמה חיובית, האם היא אכן כזו, והאם המעבר הזה יהיה טוב עבור הקשר ביננו? ושוב, תודה , את נפלאה :)

למעלה