היי פרידה

ליאורה21

New member
היי פרידה../images/Emo9.gif

שלום התעניינתי בנושא הטארוט זמן רב מאז שהלכתי בפעם הראשונה לקוראת בטארוט..ושמעתי המלצות טובות על פורום זה אז החלטתי לראות במו עיניי..
עברתי לאחרונה הרבה מהפכות בנושא הזוגיות והייתי רוצה לדעת מה צופן לי העתיד בשנה הקרובה או בחודשים הקרובים בנושא כי אני לא בטוחה שהסיפור הוא סופי.. תאריך לידה שלי הוא 11.12.1980. אודה לתגובתך בהקדם האפשרי. בתודה מליאורה

F r i d a

New member
היי ליאורה

תודה על המחמאות, אבל לא אשים לראשי כתרים שאינם שלי, אני לקחתי על עצמי את הפורום ביום חמישי האחרון ולכן המחמאות הם לאירינה שניהלה את הפורום לפני. בקשר למצבך - את נמצאת בתקופה של התנתקויות מצד אחד, ומצד שני התחלות חדשות, תהליכים של סוף ומיד גם התחלה חדשה. השנה הזו - 2002 היא שנה חשובה מאוד מבחינתך כי את מתחילה לשים דברים במקום, לקחת החלטות ברורות ביחס לעצמך ולהתקדם קדימה ואת יותר אמיצה ואסרטיבית ביחס להחלטות (אפילו שבפנים את לא מרגישה הכי בטוחה בעצמך). קלף שתי חרבות מתאר שעד שלקחת החלטות היית במב ריגשי מבלבל, מצב של שקט שלפני הסערה, עם תחושת חוסר וודאות, ולקיחת ההחלטות יצרה מצב הרבה יותר ברור מבחינתך. פתחת לעצמך פתח לדברים חדשים וליותר יציבות ובהירות.

ליאורה21

New member
תודה ו...

באמת זה נכון מה שאמרת שהייתי במצב ריגשי מאוד מבלבל אבל עדיין מבחינתי יש דברים לא פתורים.הייתי רוצה לדעת מה יקרה עם החבר האחרון שהיה לי?הוא מאוד חשוב לי ואני רוצה לדעת אם יש עתיד לשנינו כלומר חתונה וכו´.קואת בטארוט כבר ענתה לי על שאלה זו אבל הייתי רוצה לשמוע דעה שניה! אם יש צורך, תאריך הלידה שלו 8.8.78 ושוב תודה!

F r i d a

New member
לא נגמר

הקשר לא נגמר, זה קשר שיחזור. קשר חזק, עם הרבה עליות וירידות, אבל חזק מאוד.

ליאורה21

New member
תודה שוב ולא מפתיע

זה מה שאמרה הקוראת הקודמת לא באותן מילים אך אמרה שעוד נחזור ושנגיע לחופה..
מי יודע!וגם אמרה דברים שהתגשמו ומאז התחלתי להאמין קצת בטארוט. תודה על העזרה ואעדכן אותך בהתפתחויות. ליאורה

למעלה