היי פרידה

karnit

New member
היי פרידה../images/Emo42.gif

היי פרידל´ה, כל כך כיף לראות איך את עונה ברצינות לכל השואלים. וגם לי יש שתי שאלות הראשונה לגבי מגורים האם כדאי לי לעשות שינוי ולעבור לדירה אחרת? האם כדאי לי להכנס להתחייבות של רכישת דירה? בתקופה האחרונה אני מהרהרת בעיניין ולא יודעת אם כדאי לי להמשיך לגור בשכירות איפה שאני גרה עכשיו או לעשות שינוי. והשאלה השנייה שלי היא לגבי המערכת יחסים שהייתה לי והסתיימה בתחילת החודש הנוכחי, הייתי שלמה לגמרי עם ההחלטה אבל אז אמרה לי איזה אסטרולוגית שזאת היתה אמורה להיות מערכת יחסים מאוד ממושכת ומשמעותית ובגלל כל מיני פחדים שלי הקרבה שלי ואידיאולוגיות שלי זה נהרס רציתי לשאול לדעתך בעיניין אני קרן 21.01.72 הוא 22.04.72 אבי המון תודה קרן

F r i d a

New member
היי קרן שמש

תנסי לבדוק אפשרויות לרכישת דירה אבל לא בטוח שזה יצא אל הפועל בתקופה הקרובה, ואפילו שינוי במגורים יכול להיות שיקח בערך חצי שנה - שנה. בנוגע לקשר - לא נראה שהרסת כלום, ההיפך הוא הנכון - את בונה. הקשר לא התאים לך והחלטת לסגור ואני בטוחה שבהמשך תמצאי קשר שיתאים יותר לצרכים שלך. הקשר לא היה יציב ולא היה לך בו רגע של שקט, המתח סביב הקשר היה לא נוח, למרות שיש מצבים שמתח יכול להיות גם חיובי.

karnit

New member
פרידה תודה רבה ../images/Emo24.gif

כן גם אני הרגשתי שהקשר לא עושה לי טוב, ולכן התפלאתי מאוד ממה שאמרה ואפילו קצת נלחצתי שפספסתי את "האחד" את יודעת. אז מה אני צריכה לחכות עד שיגיע קשר רציני וטוב?

למעלה