היי פרידה

שובית

New member
היי פרידה../images/Emo13.gif

שמי אורלי ותאריך הלידה שלי הוא 6.7.80. אני סטודנטית לארכיטקטורה ולאחרונה קשה לי בכל התחומים(חוץ מהלימודים)-המצב בארץ,בריאותי,המרחק שלי מבן-זוגי(שכן שנינו לומדים שעות כה רבות ובמקומות שונים בארץ)...שאלותיי הן:עד מתי המצב שבו אני שרויה יימשך?והאם חברי ואני נתגבר על הקשיים(אולי נתחתן???)?תאריך לידתו הוא 12.2.79 תודה מראש על הקדשת זמנך

F r i d a

New member
היי גם לך

נראה שלא קל לך כבר משנה שעברה, ובתקופה הנוכחית הכל יושב אצלך בצורה כבדה, מעין הצטברות של עייפות נפשית, פיזית וכל שאר הדברים שציינת. לקראת אוקטובר קיימת הקלה שמלווה אותך בהמשך באופן מגמתי עד שחרור מוחלט. מערכת היחסים שלך טובה ואין סיבה שלא תצליחו להתגבר על המצב, שניכם מודעים לעובדה שהמצב העכשווי הוא זמני ולשניכם חשוב להתפתח.

שובית

New member
תודה לך פרידה ../images/Emo23.gif

אבל האם את יודעת מה הסיבה למצב הזה בו אני תקועה???וחוץ מזה שאת כל כך צודקת לגבי הקושי הרב שאני חייה איתו זה זמן רב,אני פשוט רגילה לשלוט בחיי ועכשיו הכל פשוט מתמוטט לי בין הידיים,מעין מועקה שאני לא רואה את סופה...אני פשוט מרגישה שאני לא בזרם עם כולם ומרגישה שאף אחד לא ממש מבין אותי... האם אני עתידה להמשיך לסבול עד אוקטובר? מה צופן לי העתיד הרחוק יותר?האם אסיים את התואר בארכיטקטורה בהצלחה? האם אני עתידה להצליח בתחום זה? האם יתרום לפרנסתי בחיים??? תודה לך על הסבלנות

F r i d a

New member
לא חייבים לסבול

את נמצאת בתקופה שמביאה איתה מצבים של בדיקה, חשבון נפש ושינויים פנימיים מתוך החלטות שאת לוקחת. קלף הנזיר מתאר תהליך שכזה אבל רואים כבר את האור בקצה המנהרה. נראה שאת הלימודים את תסיימי בהצלחה ואת בהחלט יכולה להצליח בתחום בו בחרת.

למעלה