היי פרידה מה שלומך?

mariana

New member
היי פרידה מה שלומך?

אני מקווה שאת זוכרת אותי. את זוכרת את הבעייה שלי שהייתה לי עם חבר שלי ששאלתי האם אנחנו נחזור להיות ביחד? כל הקלפים הראו שאנחנו לא מתאימים להיות ביחד ואין חזרה, אפילו כריסטין אמרה שאין חזרה בנינו, כל מה שקשור למיסטיקה יצא תשובה שאין חזרה. אבל אני נורא מופתעת כי אנחנו חזרנו להיות ביחד לפני חודש. ואני נורא שמחה ומנסים לשקם את המערכת היחסים בינינו. אז השאלה שלי האם יכול להיות דבר כזה? ולמה באמת אחרי שהכל נאמר שאין חזרה אז בכל זאת הייתה חזרה? אני לא מבינה את זה. אני יודעת שהקלפים רואים מה יהיה באותו רגע זאת אומרת שאנחנו יכולים לשנות את המזל שלנו? אני מאוד אודה לך אם תסבירי לי בקצרה. תודה לך מאוד וחוץ מזה מאוד התגעגעתי, אני עוקבת אחרי השאלות. אוהבת מרין

F r i d a

New member
היי מרין

אני שמחה עבורך שהסתדר לך ושאתם מוכנים לעבוד על הקשר ביחד. בדקתי אחורה ומצאתי את השאלות שלך ואם תבדקי רשום שם שאת צריכה להמשיך הלאה, להנות ואם הוא יחליט לחזור הוא ימצא את הדרך.(עמוד 70) כנראה שהוא מצא... בכל מקרה - הקלפים מראים אפשרות ואסור לנו לשכוח שאנחנו יוצרים את המציאות סביב כל החלטה שאנו לוקחים - "הכל צפוי והרשות נתונה".

mariana

New member
אני בכל זאת מודה לך

שלא נתת לי לוותר ואהבתי אצלך שלא קבעת עובדה שלא תחזרי אליו תמיד השארת מקום לספק, פשוט כל האחרים אמרו זה לא זה אז לא זה. ואני שמחה שמצאתי אותך, את פשוט נפלאה, אבל אני הבטחתי לחבר שלי שאני לא אעשה יותר פתיחות בטארות כי הוא ממש כועס. מודה לך

למעלה