היי פנינה

היי פנינה

התלבטתי רבות לפני שהחלטתי לפנות אליך ולאנשי הפורום המדהים הזה,אבל אחרי שחזרתי מישיבת צוות ארוכה וכואבת,הבנתי שאין לי מה להפסיד. שמי טליה ואני מדריכה בפנימיה בצפון הארץ.היום נודע לנו סופית שאין לנו תקציב לעשות קייטנה לילדינו.הקייטנה אמורה להיות במשך שבועיים החל מה7 ליולי.מרבית ילדינו אינם יכולים להיות בביתם במהלך 2 חודשי הקיץ,מהמון סיבות אותן לא אוכל לפרט אלא רק לספר,שכמעט כולם עברו התעללות כלשהיא,מינית ,מילולית,פיזית,נפשית הזנחה פושעת,ועוד היד נטויה.ילדינו בגילאי גן ועד כיתה ט לצורך הקייטנה-(יש לנן חניכים עד יב,אבל הם לא יכולים להישאר לקייטנה בגלל תקציבים.).אנחנו מחולקים ל20 משפחתונים כאשר כל זוג מגדל את ילדיו הביולוגיים עם עוד 11 ילדים נוספים.משפחה לכל דבר.אם יש באפשרותו של מישהו לעזור בתרומות של הפעלות,או,כרטיסי כניסה למקומות בילוי כלשהם,הילדים יהיו מאושרים ביותר.(לחלום על עזרה כספית אני לא מעיזה אפילו).מאד אשמח לקבל תגובות. טליה

../images/Emo24.gifברוכה הבאה יקירתי

אני שמחה שבחרת לחבור אלינו ואני מאוד מאוד מקווה שנוכל להיות לך לעזר. בואי ספרי לי קודם כל כמה ילדים יש בפנימיה הזו? ואולי תמקדי יותר את הבקשה שלך ואנחנו נשמח לעזור. במסר את מוזמנת לשלוח לי יותר פרטים מזהים כמו מיקום מספר טלפון להתקשרות ותוכניות לקיץ ואני מבטיחה לנסות ולהשתלב. פנינה

בוקר טוב פנינה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אז ככה יש לנו כ300 ילדים בפנימיה,אולם לגבי הקייטנה מדובר על 200 ילדים בגילאים של גן ועד כיתה ט.בדרך כלל יש לנו תקציב של כ70 אלף שקלים בכדי להחזיק את הילדים כשלושה שבועות בקיטנה כיפית עם יציאות לטיולים ובילויים(אלו ילדים שהרבה הנאות בחיים אין להם).השנה לא הועברו תקציבים והקיצוצים כמו בשאר המדינה חוגגים.אנחנו מרגישים את הקיצוצים ביום יום.ומתמודדים .המטרה שלנו היא לעשות את הקייטנה כמה שיותר כיפית.הילדים סגורים כאן מרבית השנה,ואנחנו מחפשים כמה שיותר הפעלות כיפיות גם בתוך הפנימיה. ובעיקר שתהיה את האופציה להוציא אותם.נקבל גם בברכה חומרים להפעלות ...ואפילו תרומות של מיני מזון לימי הקיטנה.....אשלח לך פרטים נוספים במסר המון תודה על החיבוק החם טליה

שי ז.

New member
מעבר למה שאנחנו נעשה למענם

אני ממליץ לפנות למועצת התלמידים והנוער במחוז צפון ולבקש מהם לבוא ולהפעיל את הילדים. אם תרצי טלפונים ושמות של מרכזי המועצה שילחי לי מסר ואתן לך. עשית טוב שפנית כי בדיוק למטרה הזו אנחנו כאן.

למעלה