היי פלג^R

איש הפח

New member
היי פלג^R ../images/Emo41.gif

מה שלומך פלג^R איך את מרגישה ? אני לא ידעתי שאת צעירה . אוהב אותך אבי בייי חמודה

קרן^

New member
יוווווו אני מתה להגיב.....

אבל עדיף שלא.....
אוהבת קרן

פלג^ר

New member
מתוקה שלי למה לא הגבת חיכיתי

וציפיתי אגב יש לך דש מהנסיך הקטן ומאישתית שלמזלי לא מתעניינת בפו

קרן^

New member
ד"ש חזרה לאשה ולנסיך ../images/Emo47.gif

מתה עליכםםםםם רציתי להגיב על התמונה שאבי שם אבל אני לא מעזהההההה חחחחחחחחח אני שמה תמונה גם! קרן

mhe

New member
יוווווווו איזה תמונה חמודה ../images/Emo13.gif

פלג^ר

New member
קרנינה מתוקה שלי קודם כל אני אוהבת

אותך(טהורה)ושנית מה קורה עם המפגש ברצינות נשמה

קרן^

New member
אני מתחילה שוב את השרשור.. ../images/Emo45.gif

מכאן, בנות יקרות, לא להוסיף בבקשה הודעות שלא קשורות בגלל שאנחנו מנסות ככה לארגן פגישה... אז אחרי ההודעה הזאת רק לעשות
או
כי זה חשוב שנהיה מאורגנות. מוניק, אני יודעת שחברות שלי, ואני , מוכנות.. כי אנחנו נהנות יחד. ננסה לארגן פה את מי שמוכנה.. ובא לה..... ונקווה שזה ייצא לפועל בקרוב מאד. אז בנות.. קודם תתחילו לשרשר פה תגובות (
ו-
בלבד בבקשה, למען הסדר הטוב) ואח"כ נקבע מקום, זמן, ומה מביאה כל אחת... אם בכלל נחליט כך. הכל תלוי בנו, והצעות יתקבלו בשמחה, בתוכן ההודעה. תודה יקרות שלי
בה ביי פור נאווו קרן

קרן^

New member
../images/Emo45.gif

מוניקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מתוקה שלי, מונשרייייייייי לא לערבב נושאיםםםםםםםםםםםםםם בפגישה שלנו, אם תתקיים. אמן! יהיו רק צחוקים, ועל מה שנדבר שם.. נחליט כבר זה יזרום כזה. לדעתי...... עכשיו, כולכן מוזמנות, בלי יוצא מן הכלל... רק בתנאי שאתן באמת בנות!
אה. ו... בלי בנים, סורייייי אבי אבי
פעם הבאה אולי.....
יאללה תתחילו... וזכרו! ואני מצוטטת את עצמי: ".....מכאן, בנות יקרות, לא להוסיף בבקשה הודעות שלא קשורות בגלל שאנחנו מנסות ככה לארגן פגישה... אז אחרי ההודעה הזאת רק לעשות או כי זה חשוב שנהיה מאורגנות..." קרן

פלג^ר

New member
אגב בהקשר למפגש אני יכולה ורוצה

לארח את כל בנות הפורום.ביתי מותאם לאירועים כאלה אז קדימה בנות

למעלה