היי פיפל! *מנופפת*

baka chan

New member
היי פיפל! *מנופפת*

וול.. אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי... רציתי לשאול אם מישו מכם מכיר במקרה מורים פרטיים לרוסית, או מקומות שאפשר לקחת בהם קורסים לרוסית... זה דיי חשוב לי אז אם מישו יודע או מכיר אני אשמח אם הוא יתן לי! בתודה מראש! ^^

Janem

New member
באקא שלום.

מכירה את רחוב ז'בוטינסקי ברמת גן, מול פיצה מטר? יש שם עמוד עם מספרי טלפון-שם. אם ברצינות יש ת'משרדים של ברליץ אם אני לא טועה... אני אענה בימים הקרובים, אין כוח לצאת עכשיו

baka chan

New member
נאמ... שלום שלום ^^

הממ... קצת רחוק רק בשביל לחפש מספרי טלפון גם ככה... >.> ועם ברליץ כבר יצרתי קשר.. P: אבל תודה בכולופן ^^ אוי! ושמת לב שאני בת! *מתרגשת* בד"כ מתבלבלים -_- מישו מכיר מקומות אחרים? אני אשמח מאוד אם תעזרו לי T.T

v o d k a

New member
חחחח יא מצחיקה... ברור שהוא שם לב

שאת בת כתבת בכותרת שלך *מנופפת*...

m a n k o

New member
ברליץ'

ברליץ' לא מלמדים רוסית לקבוצות מה שאומר ש... קורס אצלהם זה עם מורה פרטית בגלל ש"אין ביקוש ללימוד השפה לכן לא פותחים אצלנו קבוצות"... ולכן זה עולה המון כסף... זה מתחיל מ2000 שקל לקורס יחסית קצר ויכול להגיד גם ל5000 שקל ויותר

baka chan

New member
עכשיו שאת אומרת את זה...

אני באמת נזכרת שלא עם ברליץ יצרתי קשר בקשר לרוסית.. אלא עם האוני' הפתוחה (אני חושבת P:).. עם ברליץ היה צריך ללכת לשם ולדבר כדי לסדר מסלול מתאים..

m a n k o

New member
כן זה ממש מעפן

האישה מברליץ אמרה לי בטלפון שצריך לקבוע פגישה עם יועצת משו משו והיא בודקת רמה ומתאמת פגישות והכל.. אבל זה ממש ממש יקר. יש קורסים של רוסית בקבוצות באוניברסיטה הפתוחה??

vk3

New member
אני הוזה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

זו את... את... את
אשר הייתה חלוצה מבין חברי הפורום
ועקבותיה נעלמו בפתאומיות לפני מספר חודשים
מצאת את הדרך ה
ה

m a n k o

New member
חחחח נכון ../images/Emo3.gif

איך אתה זוכר קיריל??? על היום הראשון שנפתח הפורום כתבתי פה.. :) פשוט הפסקתי לכתוב לא יודעת למה
... והפורום התגבש לו כבר...

v o d k a

New member
אז תחזרייייי!!

הוא התגבש במיוחד בשבילך! עכשיו יש לך כרית רכה ליפול אלייה... קדימה! תפתחי שרשור תזכירי לנו את הפרטים שלך- וקדימה תפציצי!

m a n k o

New member
חחח דווקא יותר קשה לבוא לפורום

כשהוא מגובש כבר וכולם מכירים את כולם... \=

v o d k a

New member
אולי קשה לבוא לפורום רנדומאלי כשהוא

מגובש... אבל לפורום שלנו הכי קל בעולם לבוא

m a n k o

New member
../images/Emo4.gif

היו כמה חברה שכתבו בהתחלה ונעלמו להם.... איפה סופרמן משו... והמנהל השני שניהל יחד עם קיריל בהתחלה??

vk3

New member
כול הוותיקים נשארו עמנו...

התכוונת ל- SupermanZW ו- s k o p y שהיה מנהל שותף שלי סה"כ לשבוע, כי נעדרתי מהפורום. ואף אחד לא נעלם... סופרמן כותב, לא כול יום, אך הוא בהחלט לא מזניח אותנו ונשאר נאמן. פשוט הוא עובד וכו'... s k o p y כבר לא מנהל ב
וחבר בפורום שלנו הוא אף פעם לא היה ויש עוד המוני חברים שבאו איתך ונשארו עד עצם היום הזה... ורק את... הזנחת

m a n k o

New member
כן בדיוק!!

לא נכון!! למה אתה מעליל רק עלי עלילות כאלה??!? אני לא היחידה שזנחתי אני בטוחה שהיו עוד כמה וכמה

vk3

New member
אדרבא ואדרבא ../images/Emo70.gif

אולי אנחנו הכי מגובשים שבעולם, אבל לא תמצאי עוד קהילה אחת בעולם שתקבל עולים חדשים בזרועות כול כך פתוחות ומכול ה
אנחנו לא מסתגרים בתוך עצמנו ומקשים על החדשים, ההיפך
חברותיים כמונו לא תמצאי... אז יאללה, COME BACK

למעלה