וול.. אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי... רציתי לשאול אם מישו מכם מכיר במקרה מורים פרטיים לרוסית, או מקומות שאפשר לקחת בהם קורסים לרוסית... זה דיי חשוב לי אז אם מישו יודע או מכיר אני אשמח אם הוא יתן לי! בתודה מראש! ^^
מכירה את רחוב ז'בוטינסקי ברמת גן, מול פיצה מטר? יש שם עמוד עם מספרי טלפון-שם. אם ברצינות יש ת'משרדים של ברליץ אם אני לא טועה... אני אענה בימים הקרובים, אין כוח לצאת עכשיו
הממ... קצת רחוק רק בשביל לחפש מספרי טלפון גם ככה... >.> ועם ברליץ כבר יצרתי קשר.. P: אבל תודה בכולופן ^^ אוי! ושמת לב שאני בת! *מתרגשת* בד"כ מתבלבלים -_- מישו מכיר מקומות אחרים? אני אשמח מאוד אם תעזרו לי T.T
ברליץ' לא מלמדים רוסית לקבוצות מה שאומר ש... קורס אצלהם זה עם מורה פרטית בגלל ש"אין ביקוש ללימוד השפה לכן לא פותחים אצלנו קבוצות"... ולכן זה עולה המון כסף... זה מתחיל מ2000 שקל לקורס יחסית קצר ויכול להגיד גם ל5000 שקל ויותר
האישה מברליץ אמרה לי בטלפון שצריך לקבוע פגישה עם יועצת משו משו והיא בודקת רמה ומתאמת פגישות והכל.. אבל זה ממש ממש יקר. יש קורסים של רוסית בקבוצות באוניברסיטה הפתוחה??
התכוונת ל- SupermanZW ו- s k o p y שהיה מנהל שותף שלי סה"כ לשבוע, כי נעדרתי מהפורום. ואף אחד לא נעלם... סופרמן כותב, לא כול יום, אך הוא בהחלט לא מזניח אותנו ונשאר נאמן. פשוט הוא עובד וכו'... s k o p y כבר לא מנהל ב
וחבר בפורום שלנו הוא אף פעם לא היה ויש עוד המוני חברים שבאו איתך ונשארו עד עצם היום הזה... ורק את... הזנחת