היי פייב !! מה המצב זה יוני מהיי פייב אני עשיתי את עידן יסקין .. איך היית ההופעה ?
J Joni S New member 20/1/06 #1 היי פייב !! מה המצב זה יוני מהיי פייב אני עשיתי את עידן יסקין .. איך היית ההופעה ?
ט טלי צרויה לאה שבת New member 21/1/06 #2 איזה מתוק אתה... אתה יצאת הכי דומה! ואותך הכי אהבתי לא בגלל שיצאת הכי דומה לו אלא בגלל שאתה מקסים ומאמי חייכת ורקדת יפה והיית מתוק... בהצלחה מאמי...
איזה מתוק אתה... אתה יצאת הכי דומה! ואותך הכי אהבתי לא בגלל שיצאת הכי דומה לו אלא בגלל שאתה מקסים ומאמי חייכת ורקדת יפה והיית מתוק... בהצלחה מאמי...
ה המלאכית של אונה New member 21/1/06 #3 חח..כןן! גם לפי דעתי היית הכי דומה! היית גם הכי חמוד שם..:] בני כמה אתם בכלל?
J Joni S New member 21/1/06 #6 יוני .. אני לא גר בשוהם .. אני מלמד בשוהם .. ואני בן 19 ותודה רבה לכולם !! ואני הייתי עם הפאה הבלונדינית .. ואנחנו בעיקרון בני 18-24
יוני .. אני לא גר בשוהם .. אני מלמד בשוהם .. ואני בן 19 ותודה רבה לכולם !! ואני הייתי עם הפאה הבלונדינית .. ואנחנו בעיקרון בני 18-24
C chezi0 New member 30/1/06 #7 פיצוץ היית חמוד אבל אבי היה הכי מושלם רק חבל שהוא היה בסוף אחותי נידלקה עליו רצח