היי פורום.. :-}

didi1309

New member
היי פורום.. :-}

מה נשמע? אני עדי.. ות'אמת, לא באתי לכאן כדי להצטרף לפורום אבל בהחלט יש לי הערכה לריטה, אני מאוד אוהבת את השירים שלה והיא אחלה זמרת.. באמת.. עכשיו, אני צריכה את עזרתכם הנדיבה, אם תוכלו לעזור זה יהיה מאוד מאוד נחמד! אני רוצה להתקבל למגמת תיאטרון בבית ספר שלי ובמבחן כניסה (אודישן או איך שתרצו לקרוא לזה) צריך להביא קליפ של זמר מסויים ולעשות את הקליפ, אפשר גם קליפ מהופעה, ואח"כ הבוחנים שואלים אותי שאלות ואני צריכה לענות בשם האומן שבחרתי.. לחשוב שאני הוא.. כמובן שאני אקרא בשביל זה את הביוגרפיה והכל.. אבל מה שרציתי לדעת זה, אם יש לכם דרך להשיג לי ראיונות עם ריטה או קליפים מהופעות(או בעצם גם לא מהופעות.. כל קליפ), דברים שיכולים להמחיש לי איך היא מתנהגת ודפוסי התנהגות שבולטים בה.. ועוד משהו- יש לכם רעיון לקליפ טוב שלא קשה מדי לעשות? אני צריכה משהו שוב- עם התנהגויות מאוד בולטות.. (ד"א- בחרתי בריטה כי אני יודעת שיש לה התנהגות מאוד בולטת.. אבל כדי לחקות אותה הכי טוב שאפשר אני רוצה לראות אותה מדברת, ראיונות מוקלטים וכאלה..) תודה רבה! עדי.
 

Dug E

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני צחר בן 16.5 מפ"ת. חלק מהקליפים של ריטה תוכלי למצוא בDVD של המופע "אהבה גדולה" שמן התם יש לך גם את השירים מההופעה. בDVD כלול גם הדיסקרופדיה,ביוגרפיה וגם הכי חשווב הסרט הביוגרפי על ריטה-"חודאד" ששם תוכלי להכיר את האופי של ריטה יותר לעומק,מכל הנושאים בקריירה שלה (אורך הסרט 50 דק). הDVD מומלץ כדי להכיר את הדמות,והכי מומלץ לך כרגע.. וגם לא יותר מידי יקר-צריך לעלות 70 ש"ח.
 

didi1309

New member
ואוו.. שם מיוחד!..../images/Emo13.gif

אממ..הדי.וי.די הזה בהחלט בא בחשבון.. יש לך אותו? יש מישהו שיכול להגיד לי איזה קליפים יש שם ואם הם קשים לביצוע? (ובואו נצא מנקודת הנחה שאין לי תפאורה מפוארת..) אה, וגם שירים מהופעה זה טוב, תלוי איפה ההתנהגותשלה תהיה יותר בולטת.. זה לא משנה לי. רציתי לשאול עוד משהו..
לא זוכרת מה.. חח טוב אם אני אזכר אני אגיד! תודה רבה!
 

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo204.gifהיי עדי.....

יש לי קליפ על המחשב שאני יכולה לשלוח לך בתור התחלה להתרשמות, את שאר הדברים שאת רוצה לדעת על ריטה את כמובן יכולה לדעת מ-DVD כמו שצחר אמר כי הוא כולל הכל כולל הכל על ריטה! צרי איתי קשר בבוקר באי סי קיו 253303500 שני
 

didi1309

New member
אנשים..

קניתי את הדיוידי.. וואו! מדהים! כל מה שיכולתי לבקש!.. האמת שלא נראה לי שהערכתי אותה מספיק.. היא כל כך עמוקה ו.. לא יודעת.. דיווה אחת שהצליחה בזכות הכישרון ולא בזכות המחשוף..! תודה בכל מקרה!
עדי.
 

PRINCESS GINA

New member
וואו עדי...../images/Emo24.gif

אני מאושרת בשבילך שקנית אותו! את תראי שלא תצטערי!!! אני אישית רואה אותו יותר מ-4 פעמים ביום! ראית את הסרט שהכינו עליה?! ואת הקליפים וגולת הכותרת: ההופעה כמובן?!
 

didi1309

New member
../images/Emo99.gif

וואו הסרט מדהים.. הוא גם על מה שאני צריכה בשביל ה"חיקוי" הזה.. אבל הוא גם בכלל מדהים.. את ההופעה עוד לא יצא לי לראות.. ככה זה כשיש אחים קטנים שמשתלטים על הדי.וי.די..חחח... אבל אני אראה מחר בבוקר!! תודה!..
 

PRINCESS GINA

New member
מה אחים קטנים?!!?

בעעעעעע...איך את יכולה להתאפק?!?! אני רואה אותה עכשיו תוך כדי שאני כותבת לך ואני נפעמת כל פעם מחדש כאילו פעם ראשונה שאני רואה אותה...אחחחח
 
למעלה