היי פורום נכבד

היי פורום נכבד

שמי הוא איילת השחר מלמד, אבל כולם קוראים לי איילת.נולדתי ב-20.08.68 אם אימי הוא רותי-קרולה. במשפחתה קוראים לה קרולה אבל רוב האנשים קוראים לה רותי/רות. שם אבי הוא משה שם נעורי הוא שטרום. שם משפחתי מנשואי שהתסתיימו לאחרונה הוא מלמד. שאלתי היא האם לחזור לשם נעורי (שטרום) או להשאר לעת עתה מלמד (שמו של בעלי לשעבר) תודה

גל סופר

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

עקרונית, לשם המשפחה אין משקל כ"כ כבד שעל פיו נשאל "האם לשנות או לא?". אבל... כשזה נוגע לנושא הזה בדיוק, יש עניין של לחזור לעבר, או להישאר עם שם הבעל. כרגע, אני ממליץ לך לעשות את מה שליבך חפץ. אינטואיציה. בהצלחה

המון תודות ו...

האם אפשר להיות חוצפנית ולשאול מעבר מה יש לך להגיד על מערכות יחסים זוגיות ויחסי ילדים?

גל סופר

New member
תלוי מהי בדיוק השאלה ../images/Emo13.gif

עקרונית, אני לא עונה על שאלות דרך צד שלישי, שאלות מתחת לגיל 16 ועוד מספר דברים ספציפיים. כמובן, שאם רוצים באמת להעמיק, עושים זאת בייעוץ אישי. ובכן... אז מהי שאלתך?

גל היקר

השאלה ששאלתי היא עבורי. אני בהחלט לא מתחת לגיל 16, ציינתי את תאריך הלידה שלי. השאלה שלי היא האם אתה יכול לתת לי טיפ לגבי מערכות היחסים עם בנותי וזוגי היקר

גל סופר

New member
היי ../images/Emo13.gif

ובכן... אם הייתי יכול לסכם את הרעיון לכדי רעיון אחד הייתי אומר את זה כך- ביקורתיות. את צריכה להתנהג פחות באופן ביקורתי ויותר באופן לא-ביקורתי. את נורא פרפקציוניסטית, במיוחד כשזה קשור למערכת היחסים שלך עם בן זוגך. ביקורתיות כשלעצמה היא דבר מבורך, עד שזה מגיע לגבול מסוים. אם תשמרי על הדבר הזה, אין סיבה שמערכות יחסים אלו יהיו לקויות. בהצלחה

למעלה